От циганите нищо не става каза Елена Ваташка стават само за рушители и грабители.

От циганите нищо не става каза Елена Ваташка стават само за рушители и грабители.

Ето какво написа на стената си Елена Ваташка в Facebook!Публикуваме текста без редакторска намеса!

Аз съм твърдо против да “интегрираме” общности, които за 138 години не са се приобщили към българското общество и не наричат себе си българи, не се чувстват българи и не считат България за своя свята Родина. За 14 десетилетия хора от най-различен произход дошли по една или друга причина в България я заобичаха като своя и се гордеят, че са граждани на тази страна. Хайде стига сме си губили времето с такива, от които нищо не става, или стават само за рушители и грабители.
Като такава Елена Ваташка апелираха към ръководителите на фен клубове да съдействат за утвърждаване на цивилизовано поведение на стадиона, за единение на феновете в името на България и за хореография, която да носи патриотични и позитивни послания.

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Efekt 2