Официално 30% от България е под турско робство !

Официално 30% от България е под турско робство !

ДПС превзе 70 общини от общо 256… това е почти 1/3 от БЪЛГАРИЯ.. Ако ЛЕВСКИ и БОТЕВ станат от гроба веднага… МУТРИТЕ пак ви ИЗМАМИХА! Какво пише в протоколите само ДЯВОЛ ЗНАЕ!

ДПС вече превзе 70 общини от общо 256. Това са 27,3% от България. Разбирате ли, става въпрос за почти 1/3 от България в ръцете на ДПС, Доган, Местан, Ердоган… А мутрите в България и клонингите на Борисов се радват от успеха на изборите. Какво им пука за България.

За тях важното е да папкат от европейските пари през проекти и обществени поръчки. Дори Господ не може да победи парите, какво остава за бедният избирател. Ако Левски и Ботев станат от гроба и видят, че 1/3 от България е под турско робство веднага ще се върнат веднага обратно.

Efekt 2

Мутрите пак ви измамиха! Една две обслужващи властта агенции обявиха резултатите, а какво пише в протоколите Дявол знае. Видяхте какво става в зала Армеец. Протоколи пълни с нули, звънят по телефоните, поправят, попълват на ръка, припаднали членове на избирателните комисии, линейки, надписи SOS по прозорците…

Машината за избори смаза всички. Дори себе си, но те горките не го осъзнават. Б.Б. се заричеше че ще изхврли ДПС от власта, а стана обратното, ДПС превзе България с любезното съдействие на Б.Б.
Източник: burgas-podlupa.com/2015/

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.