Паметник на Хитлер в центъра на София !

Паметник на Хитлер в центъра на София !
Паметник на Хитлер в центъра на София !

Не е ли време да се сложи паметник на Хитлер в София, а защо не и в всички градове !
Как не са се сетили психо-десните да усвоят пари и за това! Толкова грандове, толкова милиони се изсипват в страната за да се унищожи споменът за комунизма, за да се заличи влиянието на Русия, за да се забрави един строй, който далеч превъзхождаше в някой отношение сегашния модерен и демократичен !

Та след като паметника на съветската армия многократно беше поругаван, рисуван с американски „Герои”, надписи, сквернен с непристойни снимки на младежи, който са организирани и добре платени, а колко добре да са – ама за едното надрусване и едната бира са имали! Та толкова струва днес един бъдеш демократ ей така за шоуто нали се сещаш !

За едни е шоу тръпка да направиш нещо непристойно, да блеснеш в компанията, да добавиш малко адреналин в омаяната, заблудена и силно подвластна на наркотици без ум психо-дясна идея закована с дребен надник в главата ти !
Ок луди млади или тъпи млади е друг въпрос! Същите тези, който правиха автобуси, вадиха цици по площадите и ред други глупости за да привлекат вниманието на медиите !

Efekt 2

Сега е модерно и добре платено да се говори за Комунизмът колко бил лош и как сме били под Руско робство и те Янките днес са ни освободили и трябва да се забранят всички символи, всички литературни текстове, всички паметници да бъдат разрушени, че видите ли нищо да не ни напомня за този период от време !

Трябва да бъде всичко изкоренено като тази любов към Русия трябва да бъде заличена и унищожена !
Естествено ще се възхвалява всичко, което е против Русия! Ще се издига на почит това, което е против и така незнайно от къде или много добре знайно от къде се намират пари да се построят паметници на Американските и английските летци, който с невероятна храброст и саможертва са бомбардирали София !
Намират се пари и за паметник на самият Рейгън !

Та и ние от Blife.eu питаме защо не се построй паметник на Хитлер та той наистина се е борил срещу Русия. Той заслужава нали в този ред на мисли ?
Защо не се направи музей и на цялото Гестапо и нека младите да питат кои са тези освободители.Щ се бавите бре РЕФОРМАТОРИ и ГЕРБЕРАСТИ сложете някой Бюст на Ади в центъра над някой храсти !
Потушете народните страсти и подменете историята на един народ, сложете в учебниците и някой друг Бог, а в Турско-Руската война нима не виждате някой достоен паша и на него да издигнете статуя грамада, че от Анкара ще получите награда !
След напъните на масонските мекерета да сложат паметна плоча на Шипка на загиналите османци и поименно да ги уважат там където са ни клали, а защо това правителство се бави, защо се бави ?

Как тези деградирали изроди и дрогирани команди не се замислиха какви са ордените на техните деди участвали за спасението на България в Отечествените войни !

Как никой на тези наркомани не им каза, че къщата в която са отраснали и вилата в която са ходили са подарък от онзи строй ама банките на този ще им ги вземат заради смърканията и олигофренията, която все им е в главата !
Та да Ви кажа за финал – когато тук са минавали Руски танкове са кичени с цветя и посрещани от народа с Думичката „свобода братушки и с много любов”!

А сега американските са закичени с брезенти, идват подло тихомълком да ни газят не да ни пазят и когато са ти обещали карта зелена за сепаратистката ти дейност младежо, друсан, тъп и упорит! Спомни си, че тук почиват нечетен брой кости на опълченци и солдати дарили нас свобода, надежда и с вяра дарили ни да имаме страна, земи и природни блага и ние да се радваме на тази земя друг е въпроса, че става дума за пропагандна война в която тези наркомани се използват да дразнят и проклинат народната любов към онзи дето ни дари с благоденствие и дни велики, не като този сега с един постоянен пост !
Да постим, но не в името на Бога, а на глутницата управлявана от САЩ с дрога !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.