Ненчев крие сделката за охраната на нашето небе !

Ненчев крие сделката за охраната на нашето небе !
Ненчев крие сделката за охраната на нашето небе !

И как така МО реши, че Точно Полша трябва да охранява нашето небе !
Всички знаем колко агресивна е политиката на Полша спрямо Русия !
Според изтекла информация около 10 милиона ще струва на България поляци да пазят небето ни !

Когато се договаряше нашето правителство с правителството на Полша да ремонтират нашите двигатели за МиГ-29, ръководството на МО твърдеше, че ще се спестят пари.
От септември 2015 г. ведомството е започнало разработването на концепция за съвместна охрана на въздушното пространство, която вече е готова и е била изпратена на българския представител в съюзното командване на НАТО. Документът е бил изпратен, без да бъде одобрен от началника на бойната авиация ген. Румен Радев.

Господин Ненчев така ли ще пестим пари като МО ще плаща още 10 милиона на година !
Ние от Blife.eu питаме ако Полски изтребител патрулиращ над Златни Пясъци реши ей така да свали Руски пътнически самолет устремен към летище Варна на Българска територия, коя страна ще носи отговорност Полската или Българската?

Efekt 2

И как така се взимат решения без да се допитат и подпишат от истински компетентните лица за това !
Срам и позор лъхаща на корупционни схеми е тази задкулисна сделка на Министерството на разврата и полските летящи корсари !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.