Партията на Слави Трифонов със сериозна заявка!

Партията на Слави Трифонов със сериозна заявка!
Партията на Слави Трифонов със сериозна заявка!

Партията на Слави Трифонов със сериозна заявка!
Със сериозна заявка за разместване на тектоничните политически плочи у нас е партията на Слави Трифонов
Текат дебати пред очите на цяла България за едни кастинг, за други притеснителни процеси!
Притесняват се от Олигархията и политическото статукво, че ако Слави Трифонов повтори успеха си от Референдумът ще настанат огромни промени в страната ни и то има хора готови да ги направят – да променят страната си, да приложат опитът си и знанията си в една истинска Демокрация!

Ченгеджийската машина на ГЕРБ и Цветан Цветанов в случаят не работи, защото това са хора с чисто минало, хора без компромати, хора, които искат да спасят България !
Дали традиционното дясно пространство ще припознае тези нови лица?
Дали позицията център на Слави ще е успешна ние не знаем !

Едно обаче прави впечатление, че всички хора не са от партийните листи нито агенти на ДС, а млади, успешни, силни и устремени да променят държавата си както би казал Слави Трифонов „Има такъв народ”!
Време е Българите да се завърнат в страната ни и да изринат олигархията, защото сме длъжни сега да го направим и ако не заради предците си то, защото сме длъжни пред идните !
Както е казано иначе „Какво ли ще им завещаем”?
Време е за пряка Демокрация !
Време е за национално спасение !

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.