Петиция в защита на Динко Вълев и България срещу БКХ

динко-от-ямбол-за-сигнала-на-бхк-quot (1)

От агенция “Булфото” се срещат с Динко Велев и му задават въпросът “Дали се притеснява, че в момента прокуратурата го проверя и има заведена жалба срещу него от БХК“ ! Отговорът макар и лаконичен на Динко Вълев бил “Хич не ми пука”!
Припомняме, че АНТИ-БКХ са подали жалба в прокуратурата срещу Динко от Ямбол ! Според БХК цитираме публикация в novini.bg тяхното становище е:

„Според неправителствената организация Динко от Ямбол е престъпник. Основания за сигнала до прокуратурата са признанията му за извършени от него редица престъпления във връзка с тези граждански арести. В репортажите Вълев признава, че е нанасял такива удари по хора, които са били от естество да причинят кървящи рани, твърдят от БХК.”

Efekt 2

145848947567860


Автоматично в страната се разпространява петиция в защита на Динко от БКХ, която до момента са гласували над 4200 души и ето ТУК можете да гласувате в подкрепа на Динко Вълев

Подкрепете Динко в петицията ето >>> ТУК

Ние от Blife.eu вече го направихме !

Ние Ви призоваваме всички Българи да застанем зад Динко и да го подкрепим!

Подкрепата към него е и подкрепа към Българските интереси, а той е изпълнен гражданският си дълг като е извършил граждански арест и е сигнализирал органите на реда !

Изпълнил е и дългът към себе си – да оцелее при условие на нападение към него това не го прави престъпник. Да прокуратурата го проверява по сигнал на антибългарско НПО, а тези който влизат нелегално в страната ни кой ги проверява? Дали не бягат заради престъпления извършени в техните страни?

БКХ ли казва кой е престъпник и кой не в тази държава ? Да покажем малко Български дух и сега да застанем зад Динко и България !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.