Цигани пребиха полицаи с лопата

blife.eu


Вчера в 21:30 часа при обход на патрул от Асеновград, попада на група пияни цигани, който се предвижвали с четири каруци.
Полицаите ги спрели за проверка и докато ги проверяват циганите нещо се изпокарали и се разделили в кавгата на два лагера с обиди и заплахи и те тръгнали към служителите на реда като ги обградили с лопати, вили и дървени летви.
Единият цигани ударил полицаят в главата с лопата и се спуснал към колегата му, въпреки че колегата успял да си извади пистолета и да произведе предупредителен изстрел във въздуха и той отнесъл лопатата!
След това последвал лют екшън с преследване !
Циганите се разбягали по улицата във всички посоки и така приключил екшънът!
След като на по късен етап полицаите получили медицинска помощ, а единият полицай останал в болницата под наблюдение заради тежките травми нанесени от циганската лопата !
Веднага след това в циганското гето са били изпратени полицаи и жандармерия. Задържани са 9 мъже на възраст от 22 до 49 години. Все още се изяснява кой е нанесъл удара на по-тежко пострадалия полицай .
Циганите мълчали и не казвали кой от тях е ударил полицая по главата !
Колега на пребитият полицай пред нашият източник е казал :
„Ще си кажат те, всичко ще си кажат ! ”

Ние от Blife.eu ще добавим, че това е поредният случай на брутално посегателство срещу МВР този месец !
Предният случай на гавра с МВР можете да прочете ето ТУК

Очевидно е, че полицията не може да се справи с този проблем една полицайка каза: ”Веднъж само да ни развържат ръцете„ и беше уволнена за това!

Efekt 2

Някой знае ли какъв е начинът да се интегрират циганите ?

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.