Пир по време на чума и много злоба, и много гняв!

Пир по време на чума и много злоба, и много гняв!


Злоба и гняв дето се казва – написана му е на лицето!
Заменил той два апартамента обзаведени за един на шпакловка!
Отровили си те деня, казва Бойко с апартаментите на Цветанов, Рашидов, Цачева и Кръстницата на Цветанов!
Абе те си имали глава на раменете и Борисов щял да изчака проверката и така!

Каква проверка, кой ще я прави, кой е назначил проверяващите и коя комисия ще се изкаже адекватно, та ние не сме в Румъния! Какво е Вашето мнение – трябва ли такава показност на разкош, трябва ли такава наглост на шиещата се бедност и мизерия управляващите да бъдат толкова разточителни за личен лукс?

Ма то било законно щом те са закона, какво да е?
В друга страна щяха да валят оставки, а в нашата вървят проверки !

Efekt 2

В друга страна политиците понасят политическа отговорност, а в нашата се демонстрира нагла безотговорност !

В друга страна обаче където мафията не си има държава и не ви управлява!
Що за безочие и наглост е това?
Ма те били дали, ма те не били крали и видите ли те загубили, едва ли! Прост народ лесно се лъже и нивото е такова за съжаление наистина сме лош материал, защото Господ създаде човека от кал, а Борисов работи с лош материал та и затова страната ни е такава, затова няма справедливост нито законите за мафията ни важат!

Казването на истината е равнозначно на престъпление и веднага се квалифицира като фалшива новина, а истината може да бъде само една !

Народе не е ли време да изхвърлим боклуците от властта, че тяхната наглост е безгранична, тяхната алчност е нечовешка като за тях ние не сме народ и хора, а ние сме просто лош материал от който и чеп за зеле не става както казва Рашидов, съседа на Цветанов и Цачева!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.