Тухла в стената или ГЕРБ имат ВОЛЯ и си купиха СДС, и няколко апартамента

Тухла в стената или ГЕРБ имат ВОЛЯ и си купиха СДС, и няколко апартамента


Тухла в стената !

И така за един панаир с едни апартаменти! Как така всичко с един панаир и едни измислени проверки се скриват истинските проблеми! Пакетът „Мобилност“ остана в сянката на сградата с Апартаментите! Проблемът, че България остава без договорена газ, също не се коментира ! Не се коментира и че предстоят вдигане на цената на тока ! Да не говорим, че отчета на правителството за първото тримесечие липсва !

И така дал едни милиони за пенсионерите дето не се видели и били ПОТЪНАЛИ, а едни милиони за Георги Гергов НЕ ПОТЪНАХА ЛИ ? И така на практика фокусът на вниманието на обществото е върху Цветанов, Цецка Цачева и Вежди Рашидов и как така всички медии говорят БЕЗПЛАТНО за тези от ГЕРБ сега, а народът се възмущава и какво от това, а важното е, че се замазват истинските проблеми в страната и тези които говорят дават друга насока на фокуса на внимание на обществото !

Efekt 2

На кратко с един куршум няколко заека, а сега остана и DNS да пуснат за загрижените граждани да им пращаме СМС-и за обзавеждането на тези апартаменти все пак Бойко каза, че били на ниво шпакловка !
И така народе отворете си очите и разума, че идват избори да ги изметем заедно с апартаментите им !

Тухла по тухла разградиха страната, това е жив пример за тухла в стената!

И така докато от ГЕРБ си купуват апартаменти, си купиха и СДС просто ей така, защото имат ВОЛЯ .

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.