Пламен Пасков: Когато държавата отсъства, хората стават държавата

Пламен Пасков: Когато държавата отсъства, хората стават държавата
Пламен Пасков: Когато държавата отсъства, хората стават държавата

За динковците
ДАЛИ “ДИНКОВЦИТЕ” СА ПОЛЕЗНИ? ДАЛИ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ СРЕЩУ СИСТЕМАТА? ДАЛИ ЧРЕЗ ТЯХ ЩЕ СПЕЧЕЛИМ ВСИЧКИ НИЕ?
Гледах прочутия клип, където с не много добър английски местни опълченци бяха задържали престъпници и главорези – «сирийци» от Афганистан, и ги пратиха обратно там, откъдето са дошли – към югоизточната съседка. А какво да очакваме? Когато държавата отсъства, хората стават държавата, и я създават отново. Това е! Тази българска земя не е за такива, и тази граница не се нарушава безплатно, и безнаказано!

Дали “динковците” са полезни? Дали ще спечелят срещу системата? Дали чрез тях ще спечелим всички ние?Твърдо “Да!” Вярвам го. Срещу такава система само антисистемния, и извънсистемният подход побеждава.В момента даже стражевите кучета на системата под пагон не искат да са такива. Даже тия от НСО са готови да ги застрелят, пребият, и заколят VIP-овете, вместо да ги охраняват. Готови са, само ако знаят, че утре няма да си загубят работата, и ще има кой и как да им плаща кредитите.

“Динковците” ще спечелят тази битка, ако не се откажат. Ако имат последователи. Със сигурност ще спечелят.

Efekt 2

Точно така, както го е правил и Махатма Ганди на времето.

Колкото повече “динковци” арестувани, толкова по-близо е събуждането на заспалата част от народа, и толкова по-скоро и болезнено ще си отиде тази незаконна, марионетна, чуждо-подчинена, анти-българска власт.

Всеки арестуван “Динко” е пирон в ковчега на колониалната администрация, и премества стрелките на часовника към техния край с по 5 минути.

За колебаещите се, и мрънкалниците, да напомня:

Докато вие се колебаете, има хора решителни, които действат. Може да са мутри, може да са “динковци”, може да са хайдути, може да са харамии, може да са всякакви “извънсистемни елементи”. Но те са наши! И се борят за нашия интерес! Без значение – какви са мотивите им.

Критериите наш-чужд (противник-съюзник) са прости:

Добро ли е това, което правят опълченците «динковци» по границата на България? Добро ли е за българския национален суверинитет, за държавната цялост, за териториалната неприкосновеност? Добро ли е за българския народ, за българските граждани, за българския данъкоплатец? Отговорът е очевиден: да, добро е.

Добро ли е това, което прави «българската» «държава» (всъщност, администрацията на територията със статут LLR, Local Loyal Regime), институциите, които имат милиарден бюджет, 60,000+28,000(на книга) силоваци под пагон? Ами не е добро. Очевидно е. За всичките 4 години не са върнали един пришълец, и не са спрели никого. Точка.

Ако в един народ тези решителни хора, тези опълченци «динковци» са свършили, той си заминава в канализацията на историята. Унищожават го, изяждат го, избиват го, претопяват го. Той не е заслужил правото си да го има. И го правят да го няма.

България, и българите в момента, от години са точно пред този изпит. Дотук сме двойкаджии. Остават ни 1-2 поправителни. Ако и тях ги има.

Живеем в последните дни и на държавата, и на народа си.

И само от нас, от ВСЕКИ един от нас, зависи, дали ще станем част от канализацията.

И не казвайте: “ама аз не мога, жена съм, стар съм, нямам пари, болен съм, нямам сили”, и прочее оправдания! Оправданието е като задника – всеки си го има!

Всеки може да направи нещо.

Похарчете поне 10-15 минути дневно да разпространите читава, нужна, умна, честна публикация, позиция из всичките десетки групи във Фейсбук, където имате достъп.

Пуснете Духа от бутилката!

Безплатно е, но е изключително важно!
Автор: Пламен Пасков

Източник: eurocom.bg

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.