С нера-ДОСТ Ви показваме кой е новият Баязид Светкавицата !

С нера-ДОСТ Ви показваме кой е новият Баязид Светкавицата !
С нера-ДОСТ Ви показваме кой е новият Баязид Светкавицата !

Местан=Ердоган=Баязид Светкавицата
На 10.04 няколко депутати от българския парламент създадоха откровено антиконституционна и протурска политическа формация. Тя следва доктрината на неоосманизма, възприета от турските ръководители.

Основната цел на Ердоган и Давутоглу е възстановяване на Османската империя. Те неведнъж са посочвали своя ангажимент към населението изповядващо ислям и говорещо на турски език в териториите близки до днешните им граници. Като част от османското наследство в “Стратегическата дълбочина” на Давутоглу поименно е споменат българският град Кърджали.

Местан и Хафъзов настояват за свикване на Велико народно събрание и промяна в Конституцията, за да реализират у нас македонския сценарий. Те искат да видят у нас двуезична страна, в която турският етнос е признат за национално малцинство, а унитарният характер на държавата е поставен под въпрос . Ако се случи това е въпрос на време Ердоган да поиска отцепване на Кърджалийско и Бургаско (в унисон със стратегията на Давутоглу) от България. Или създаване на някаква измислена федерация от Босненски тип на наша територия.

Efekt 2

За това явно работи ДОСТ. За интересите не неоосманистите и радикални ислямисти Ердоган и Давутоглу. Организационна структура на Местан и Хафъзов е очевидно наситена в три региона на България. Цялата им подкрепа е от юг. На събранието в НДК нямаше ЕДИН автобус с регистрация от Северна България.

Лютви Местан не е проевропейски натовец. Той слага знак за равенство между религия, етнос и политическа принадлежност. Нарушава всички принципи на цивилизования свят. Просто е сменил господарите. В ранната си дейност се кланяше на Москва, в ролята си на агент Павел от Държавна сигурност. В края на политическата кариера залага на друг диктатор – членът на радикалната секта „Мюсюлмански братя“ – Реджеп Ердоган.

И тук стигаме до един от основните въпроси. Защо Анкара изостави далеч по-познатия сред българските турци и структурите на ДПС – Касим Дал? Много просто – защото през Хафъзов успяха да овладеят Главното мюфтийство. Превърнало се в послушно оръдие на Анкара и посланик Гьокче.

В Турция няма свобода на словото и политическите убеждения, не се зачитат религиозните свободи и правото на етническо самоопределяне. Жените нямат равни права с мъжете.Заплашена е националната сигурност на България и Европа.

Местан е невъзможен партньор, а партията му нарушава Конституцията и Закона за политическите партии. Но това не пречи Прокопиев да го припознае като бъдещ участник в следващата замислена от него коалиция – ДСБ/ДОСТ/Д21. За това свидетелства отразяването на учредяването на ДОСТ в “Капитал” и “Дневник”. Единствено Радан Кънев може да се похвали с подобно позитивно отношение в тези издания. Едва ли това е случайно. Заверата сякаш изглежда готова.

Или казано с други думи: Радан, Таня и Местан.

Заслепени от битката с ДПС и Пеевски, Прокопиев и медиите му насърчават открито протурска, антидържавна и ръководена от диктатора Ердоган политическа формация. Той иска да турцизира българските граждани, за да възстановява Османската империя. И на това помагат политическите инженери на новия десен проект. И самите участници в него.

На принципа „врагът на моя враг е мой приятел“ българската държава два пъти губи националния си суверенитет (1018г. и 1396г.) Задава ли се третият?
И отново казано с други думи: Местан=Ердоган=Баязид Светкавицата (поробителят на Второто българско царство).

Автор: Мариян Тончев
Източник:hipotezi.com

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.