Политическа екзотика или партиен мармалад е в страната!

Политическа екзотика или партиен мармалад е в страната!
Богати хора гласуват за БСП, а бедни за ГЕРБ!

Бедните са по-бедни заради самият ГЕРБ, а богатите са богати заради самата БСП ! Много богати станаха бедни заради ГЕРБ, а много бедни станаха богати пак заради ГЕРБ!

Политически мармалад -патриотите не са патриоти, а демократите са във властта заради парите не заради свободата ! Та като стана дума за свободата и тая на словото нe е свободна и медиите слугуват на тези с парите, че тези с парите са онези злите дето управляват често и се самозабравят, добре че има избори от време на време, че някой велик да отрезнее !

Да отрезнее казваме, ама пък как да отрезнее човек като реалността е зла и гадна с тази медийна пропаганда на човек му остава едно – да си сипе една ракия и да каже „майната им“ на тия и на уния ! А уния уж произлезли от народа забравили за неговата воля !

Efekt 2

Воля казваш за промяна, ама само сменят своята премяна, стандарт и начин на живот и влезли в парламента наричат се „елит“! Затова са изборите да им каже някой „хайде гид“!

И после пак „гял бурда“ на майчиният им език, а какви усти само, с какъв език, насита нямат, алчността им безгранична – фирми, лобита, кръгове го наречи лобират те за Мафията не за народа затова народа страда ! Страда от морал, от бедност и от глад дори вече е освирепял, но пак ще пее песни, че „няма такава държава“ и какво от това бедността продължава !

Продължава и кервана си върви, кучетата лаят и лаят, утихва след три дни ! Така 27 години, ден след ден кервана си върви, а лаят стихва, няма ги народните водачи, замениха ги с лапачи ! Яхва се вълната на горчивият ни гняв и какво да ги правим като такива си ги избираме и пак се сменят и пак са си същите ! Няма Демокрация нито виртуална, нито радикална на този народ мамка му жална ! Добре че майката на нацията не сполучи, че тогава нищо хубаво нямаше да се случи !

И сега какво – нов генерал, нова ера, приковани надежди на кръста, на съдбата и започва на ново на баницата делбата ! А баницата не е за всеки до тавата, никои не може да припари и пак парчетата ще се делят онези на върхът ! Проблеми стари, министри нови – „нов бардак със стари жрици“ (синоним на курви и мръсници )! Така вървят си тук нещата –  грабежът продължава без лъч надежда ребята !

До вчера яхнали ни янки, днес братушки, скоро ще ни дойде да хванем всички пушки! То и пушки няма, в ръката ми рецепта да си купя лекарство за нерви или шише ракия и да се напия ! Избирам второто, че е без рецепта и продава се свободно без направление води по-бързо до успокоение !

И така пускам телевизора, наливам си ракия и пак започвам майната им на тия и на уния докато ме тресе махмурлук, че вдигнали цената на тока и на водата, данък смет поскъпнал, спрели детските и към жената, а мобилният ми оператор праща СМС, че имам аз една неплатена фактура, иде ми да направя на някого фрактура ! Будилника звъни, за работа се стягам, а си пея „партизан за бой се стяга“ на ума, но само на ума да не чуе някой съсед или колега, че според новият закон ще ме обвинят в тероризъм или пък руски сепаратизъм, а как да им обясня, че искам да ги изправя всички до стената, но няма толкова патрони в страната ! Така реч немерена на моменти и доста непримерена виждам обстановката в страната !

Искахме промяна, а пак ще получим подмяна и уж са различни, а пак са си същите! Вече не лая, мисля да се омая с метил от кварталната лавка за да направя оборот на този който всичко олапка ! Няма ред нито справедливост, няма и кой да им потърси сметка и в съдът гледам днес съдии протестират щом и те така не ми говорете за съд и Конституция, че всичко в тази страна е проституция !

А проститутките не са ми по джоба освен да се напия и да гледам Слави нищо не ми остава или да имигрирам, или в тази държава живот за мене няма ! Освен ако не се напият хиляди като мен и не излязат в един миг, в един ден уж на площада за ракия и някой не запали искрата на бунтаря вътре в мен и във Вас и не кажем „време е да изхвърлим боклука“ и докато тълпата отрезнее няма да ги има нито тези, нито онези и в колективната беля трудно мога аз да разделя вината кой колко е виновен и до степен каква затова да се напием, а после каквото е писано там от горе и без това за геноцидът 27 години виновни няма та и така време някой да ни поведе на борба или пък ако не поне да вземе по едно в кварталната лавка душата си да успокоя и да кажа тихо „Вашата мамка“!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.