Полицаите не вярват на властта +ВИДЕО

Полицаите не вярват на властта +ВИДЕО

Полицаи от цялата страна протестираха в София на 08.11.2015

Десетки хиляди служители от сектор “Сигурност” се събраха на национален протест днес пред парламента.

Въпреки че само часове по-рано правителството обяви, че оттегля текстовете от проектобюджета за догодина, които засягат социалните им придобивки и чието орязване предизвика масови полицейски протести, полицаите заявиха, че не вярват на властта и затова напълниха площада пред Народното събрание в София.

Efekt 2

Всички те очакват да бъде спазен поетият ангажимент от правителството след второто четене на закона.

Полицаите получиха и международна подкрепа. Представител на Синдиката на полицаите в Сърбия също подкрепи недоволството на служителите в МВР от трибуната.

Всички са единодушни,че протестът ще продължи до победа! Стана ясно, че недоволството на служителите от сектор „Сигурност” ще продължи на 12 ноември, когато се очаква на първо четене да бъде приет законопроекта на бюджета за 2016 г. Повече гледайте във видеото!

Ето и видеото:

Репортер: Гергана Йотова – кореспондент на bMT в София
Източник: bmt.alle.bg/

Ние от Blife.eu ще добавим, че цялата страна тъне в мизерия и нищета и ако един полицай с 940лв заплата днес стачкува помислете си тези, който живеят с по 200- 340лв.Как живеят те не могат да стачкуват, защото ако днес не работи за къшеят хляб, довечера няма какво да яде ! Това е икономическото робство в което царува ГЕРБ И ДПС !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.