Последното живо стадо

Последното живо стадо


Последното живо стадо на тази планета ще бъде в България! Вижте за какво иде реч!

Иде реч, но само свободните медии казват за войната в Странджа, в която паднаха хиляди невинни душици било то и на кози и овчици !
Днес е Странджа, утре твоят регион като войните на ГЕРБ са като легион – идват и след тях реки от кръв, мъка и страдание, след тях е като в едно предание за Батак, но и там клане не е имало, а просто законната османска власт си е свършила работата !

И така защо Странджа се обезлюдява, защо горите се изсичат, хората без поминък се оставят, а тези, които оцеляват всички видяхме как ги смазват?
Защо?
Кой превръща държавата България в една територия?

Efekt 2

Ако някога владетелите са искали поданиците им да се множат, да се въдят стадата им, да има благодат в реколтата и благоденствие в народът им днес е обратното ! Днес се изселват младите, старите с условия на ежедневно оцеляване, а тези, които са тук са поставени в условия на геноцид ! Защо седим и гледаме безучастно как ни изтребват по всевъзможни начини – уран във водата, ГМО в храната, консерванти и всякакви оцветители и емулгатори, а въздухът бил с прахови частици !

Пръскат ни като хлебарки, а ние пак седим ли, седим, мълчим ли, мълчим, умираме и пак търпим !
Време е за последното живо стадо да се събуди и да им покажем, че ние сме Народ, а не мърша!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.