Злополука или инцидент?

Злополука или инцидент?


Злополука или инцидент е случилото се с Бащата на президентът на България! Като се сетим кой управлява и как го прави винаги ще има една нотка на съмнение!

Начинът и времето когато се подава една информация също ни навежда на тази мисъл! Кой контролира медиите, кой контролира службите и МВР да не би да е президентът?

Деянието какво е ?
Пътен инцидент, в който и двамата водачи имат вина !
Щетите са материални и леки охлузвания – леки телесни !
Бащата на Президентът не е избягал от отговорност, нито е напуснал ПТП!
Няма драма!

Efekt 2

Драмата се създава вече от ГЕРБ и Цветан Цветанов и неговото ЩАЗИ, с което да избият малко комплекси !

Няколко дни се мълчи по случаят и точно когато Президентът е на връх Шипка и ще освободи голяма доза патриотизъм и медиите започват да бълват тази история !

Нагледахме се на гаднотията им ! Колко таксита преследваха Корнелия Нинова?
Колко помия се изсипа и по Съпругата на Президента и по самият него?
Какво е според Вас това – злополука или инцидент?
Щото ако не е злополука нещата имат и друг прочит – инцидентите също се създават !

Да не говорим, че текат няколко проверки по случая!
Но никой не говори за един истински инцидент с 4 годишният син на министъра на транспорта Ивайло Московски, който загина, падайки от моторна шейна в Боровец!

И там прокуратурата прави проверка, но няма обвинения нито медиите говорят за това !

Причинена е смърт по непредпазливост, отнет е човешки живот при това скъп на извършителят на това деяние ! Има ли алкохол, има ли наркотици в кръвта на министърът проверката не казва и какво ли ще каже я!

На кого е моторното средство, кой му го е дал, взети ли са всички мерки за сигурност, какво е трасето и хиляди въпроси, които никой не задава, никой журналист не пише и никой отговори не дава за това !
Президентът на Република България не носи отговорност за действия и постъпките на своите поданици и като такъв не е редно да влиза в обяснителен режим !

Ако има вина виновният трябва да си я понесе като така се случва в правова държава !

И нека всеки си носи вината и нека всеки си кове съдбата, защото всяко зло или добро се връща на този свят!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.