Правителството забрани на Българите да раждат следващите три години деца!

Правителството забрани на Българите да раждат следващите три години деца!
Правителството забрани на Българите да раждат следващите три години деца!Правителството забрани на Българите да раждат следващите три години деца!

Право на деца ще имат само ромите! Вижте грозните цифри !
За тази и следващата години майчинските няма да се вдигат решиха от ГЕРБ и компания!
Нищо, че се вдига цената на електроенергия и всичко останало !
Още по-бруталното решение е, че и се замразяват и парите за деца с увреждания! Та колкото и да протестират майките в най-неравностойно положение в страната, правителството реши никакви пари за „КУХИТЕ ЛЕЙКИ”! Да ни извините и ние имаме деца и сме съпричастни, ама едно предизборно извинявай, Ви накара да спрете да протестирате !

Ама пък за сметка на това следващите години скачат осигуровките !
Като допълнение и поне 30% от инвалидите ще си загубят пенсиите !
Помним когато ГЕРБ 1 дойде на власт и Дянков започна с думата „замразяване”, как в хладилниците ни нищо не замръзваше вече, а сега ГЕРБ 2 започва с най-убийствената дума за Българският народ „замразяваме детските”!
Е как да раждат деца майките !
Кака да възродим България господин Борисов, ела ти гледай дете с 35лв!
Това ли са демографските мерки на правителството!
Вижте мрачната статистика от която тръпки ще Ви побият за ГЕРБ и децата на България!

Иначе замразяват и всичко, което получават Ромските майки, но ако се провери с тези пари, който министерството заделя за Ромите може да се откърмят още 3 милиона Българчета !

Efekt 2

ВИЖТЕ ИСТИНСКИТЕ РЕЗУЛТАТИ В ЦИФРИ ЕТО ТУК :България от 1944г насам
Вижте изказването на Бени Хайдъ, председателка на РОРР(Ромска организация за равноправие на ромите).
„Вие знаете, че макар ромския етнос да е преобладаващ в републиката, ромите все още срещат дискриминация от другите етноси. Нашата идея да вдигнем парите за майчинство е, де факто, отговор на тази дискриминация и цели да компенсира само малка част от омразата, която останалите народи изпитват към мирното ромско население.

Четиристотинте лева ще бъдат получавани всеки месец до навършване на три годишна възраст на малките ромчета, защото след това се предполага, че майките им ще са достатъчно отпочинали от бременността и грижите за бебето, и ще могат да работят или да родят ново дете”. От РОРР изказаха желание следващата година пакета за майчинство да стане 500 лв. за ромите и 350 лв. за останалите етноси в държавата.
Според тях досегашните 280лв. са крайно недостатъчни за отглеждането на ромско дете. „Само пелените, храната, играчките и някои други нужни неща се покриват от тези пари.“ споделиха от РОРР. Министерството на ромската интеграция (МРИ) предвижда да увеличи еднократните помощи при раждане на второ и следващо дете десет пъти. Това би означавало, че майки, които раждат второ дете ще получат 6000 лв., а тези, които раждат трето и следващо по 8 000 лв.
Източници : off-news.net/  и ДЪРЖАВАТА РЕШИ ЗА ЦИГАНЧЕ 400ЛВ, А ЗА БЪЛГАРЧЕ 280ЛВ.

Ние от blife.eu ще допълним че има и допълнителна схема, която Ромките прилагат още докато е малко детето! Те веднага атакуват детските кабинети и го освидетелстват като болно или от асма, или от епилепсия. Това са двете най-използвани болести, който като под строй всички ромки симулират и така децата им са и инвалиди по документи, а сега си представете една ромка, която има три деца и ако е 1200 лева помощ на месец плюс още 4 инвалидни пенсии, защото и тя е дала някой лев за ТЕЛК-а покрай децата !

Добавяме и 105 лева детски към тях и още множество стимули и пари от социалното осигуряване като безплатни винетки, както и допълнителни финансови преводи всеки месец и така наречените интеграционни помощи, ваучери за дърва и плащане на ел. енергия и каквото се сетите. Честно сумата на ромка с три деца е над 2500 лева, а да сте виждали ромка с три деца ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.