Хакери от групата на Анонимните хакнаха Турското правителство !

Хакери от групата на Анонимните хакнаха Турското правителство !
Хакери от групата на Анонимните хакнаха Турското правителство !

Публикували са личните данни на 50 милиона турски граждани!
В публикуваните данни са и на Реджеб Таип Ердоган и Ахмет Давутоглу както и на почти всички политици !

От агенция ТАСС направиха коментар, че този хакерският пробив е може би най-големият в историята за нарушения на неприкосновеността на личните данни!
Не че им пука на хакерите и за критиките на Турското правителство !
Британски таблоид “Реджистър” са публикували, че техен източник, близо до средите на Анонимните са потвърдили, че Атаката е била политически мотивирана !
Британския таблоид публикува и съобщението на Анонимните и публикува коментар на хакерите към публикуваните данни в интернет: “Кой би могъл да си помисли, че ретроградната идеология, връзкарството и нарастващият религиозен екстремизъм в Турция ще доведат до разбита и уязвима техническа инфраструктура”.

След проверка направена на една малка част на публикуваните данни, съвпаденията на информацията е над 80 % истината е, че ако се замислите, че Турция е с около 75 милиона то 50 милиона лични данни са точно толкова колкото са пълнолетните граждани!
За последните 6 месеца това е трета атака срещу Ердоган и неговата агресорска политика !
Първите атаки бяха като се блокира административните центрове ! Втората бе като се блокира банковата системи и сървърите, който подържат паричните потоци. Сега това е третият сюрприз, който Анонимните поднасят на Ердоган !

Efekt 2

Ние от blife.eu смятаме, че анонимните придобиват все повече информация за турските информационни канали, все повече разбират как работи държавната администрация, стават все по-добри и разполагат с все повече информация, която внимателно анализират и следващата атака ще бъде доста по-унищожителна и с по-големи щети за правителството на Ердоган !
Тук е въпросът, който искаме да зададем и на нашето правителство и секторът за информационни технологии и борба с киберпрестъпленията в страната ни !
АКО ИМА ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ И АНОНИМНИТЕ РЕШАТ ДА ГЛАСУВАТ И ТЕ КАКВИ БИХА БИЛИ РЕЗУЛТАТИТЕ ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.