СКАНДАЛНО! Богословският факултет: Въвежда изучаване на Юдеизъм и Ислям!

СКАНДАЛНО ! Богословският факултет: Въвежда изучаване на Юдеизъм и Ислям!

Поголовното затриване на нацията и нейните корени и идентичност вървят с пълна сила, а образованието е сред най-силните лостове за постигане на тази цел. От тази година Богословският факултет на Софийския университет „Климент Охридски“ въвежда нова специалност. Тя се нарича „Религията в Европа“ и е насочена към подготовката на специалисти в трите основни монотеистични религии – християнство, юдаизъм и ислям, пише в. „Стандарт“.

Привлечени са и външни учени, като тази година студентите ще се обучават само задочно, но от следващата вече ще се обучават и редовно по държавна поръчка.

Efekt 2

Приемът ще се извършва основно с оценки от матурите, като се признават следните предмети: български език и литература, история, философия, чужд език, или с устен кандидатстудентски изпит по теология за завършилите средно образование преди 2008 година. Подаването на документи става до 20 май.

Значи, скоро ще стане предмет и в основното образование, а православието да духа супата!, гръмнаха социалните мрежи.

Призивите са: да стачкуваме и премахнем тази специалност. Който иска да я учи – прав му път в арабските държави.Безумието да се променя българската история,сега да се преподава ислям няма край. КОЙ получава милиони, за да прокарва бавно тази идеология, а с това и поробването на българите?

Но не липсват и обратни мнения:

Сигурно ще предизвикам отрицателна реакция, но аз одобрявам разкриването на тези специалности в СУ, защото бъдещите духовници в тези религии ще се обучават под контрола на държавата, а не както сега- някакви училища спонсорирани от Саудитска Арабия с преподаватели от там учат нашите деца на ислям. Арабските държави наливат пари в тази дейност, строят някакви никому неизвестни молитвени храмове без държавата да ги знае и провеждат молитвите по чужди канони и указания. Така могат да се промият мозъците на децата до степен до която ще станат подходящи за камикадзета. Затова, защото всичко е безконтролно в Европа и в частност в БГ цели квартали в някои градове като Пазарджик облякоха жените в бурки, което в БГ никога не е имало.
Източник: onovini.com/

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.