Правителството НЕ иска да се раждат деца

Правителството не иска да се раждат деца

ОБЕЗЩЕТЕНИЯТА ЗА ДЕЦА НЯМА ДА БЪДАТ ВДИГНАТИ ПАРЛАМЕНТЪТ ОТХВЪРЛИ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА БСП ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА МАЙЧИНСКИТЕ

Народните представители отхвърлиха предложението на „БСП – лява България“ парите за майки на деца от 1 до 2-годишна възраст, да бъдат увеличени.

Социалистите внесоха идеи за промени в Кодекса за социалното осигуряване, според които размерът на обезщетение за отглеждане на деца да се обвърже с размера на минималната работна заплата.

Efekt 2

По изчисления на левицата изменението ще струва около 20 млн. лв. годишно от държавната хазна. Въпреки това повечето депутати се въздържаха от вот. „За“ предложението гласуваха едва 57, а само двама се обявиха „против“.
Източник: eurocom.bg/

Ние от Blife.eu питаме това ли са мерките на ГЕРБ за стимулиране на раждаемостта и начините за справяне с демографската криза за която вече не се и говори! За справка можете да видите тук колко е плачевно състоянието в цифри България няма време за губене!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.