Президентът на Чехия Милош Земан към мигрантите: Никой не Ви е канил!

Президентът на Чехия Милош Земан към мигрантите: Никой не ви е канил

Президентът на Чехия отказа да посети бежански лагер като заяви, че „посреща само канени гости“

Президентът на Чехия Милош Земан отказа да посети бежанския лагер в село Вишни Лигот, като заяви, че „посреща само канени гости“, предаде Агенция Фокус.
„Аз приветствам само канени гости, но тук случаят не е такъв. Чешкият народ никога не е бил ксенофобски настроен, но трябва да се противопостави на ислямизацията“, заяви Милош Земан.
Той отбеляза, че виетнамската диаспора се е адаптирала добре към условията в Чехия и отбеляза, че няма нищо против пристигането на „работоспособни украинци“ в неговата страна.
Предадоха : focus-news.net

Ние от Blife.eu напомняме, че наскоро той се обърна към мигрантите :
Чешкият президент Милош Земан се обърна към нелегалните мигранти, които се разбунтуваха преди два дни в чешки лагер за задържане, и ги прикани “да зачитат порядките на страната”.
“Никой не ви е канил. Но тъй като вече сте тук, Вие трябва да спазвате нашите правила, както ние спазваме правилата, когато дойдем във вашата страна”, ако не ви харесва – вървете си”, добавя чешкият държавен глава.Казва Милош Земан в интервю, разпространено от интернет сайта на вестник “Блеск” www.blesk.cz

Efekt 2

Екипът на Blife.eu: Ето такъв президент и трябва на България който защитава националните интереси!Който се вслушва в гласът на народът си и е на страната на този народ!Чест му прави това е президент не като нашият!Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.