Премълчаното за МВР от пресата!

Премълчаното за МВР от пресата!

Цивилни полицаи блокираха пътя между Враца и Мездра

Цивилни полицаи блокираха Е 79 между Враца и Мездра, видя първо tribal.info. Голяма група служители на реда преградиха пътя и в двете посоки в знак на протест срещу планираните реформи в сектор „Сигурност“ от правителството на Бойко Борисов. В района на бензиностанции „Ромпетрол“ са дошли и надзиратели от врачанския затвор, които подкрепят своите колеги от полицията. Солидно присъствие има и на полицаи от Монтана. Току що в протеста се включиха и служители на „Охрана на съдебната власт“.

В блокирания участък е тотален хаос, тъй като вече са се натрупали километрични опашки от коли и ТИР-ове, а никой не знае колко време ще остане блокадата. Напрежението във въздуха е толкова силно, че може да се пипне с пръст.На мястото има и много униформени полицаи, които се опитват да тушират напрежението между шофьорите и цивилните им колеги.

И ченгетата от Видин се присъединяват към протеста

Efekt 2

И полицаи от Видин се присъединяват към колегите си от Враца и Монтана, които ще се включат в националния протест на служителите на МВР. Униформените се обявяват против въведените промени в системата, каза Емилиян Недялков, председател на синдикалната организация към областната дирекция на МВР в крайдунавския град.

”Протестите ни са спонтанна реакция. Ще се чуем отново с колегите от Враца преди да отпътуваме тази вечер, но може да се разделим, част от колегите да останат в Монтана и там да се присъединят към протестиращите от Монтана. Има организатори, първо ще уточним нещата с тях преди да отпътуваме”, коментира Недялков. Той каза, че правят организация в движение.

Протестиращи полицаи затвориха входа на Лом

Около 150 полицаи, пожарникари и гранични полицаи блокираха днес за 30 минути входа на Лом. По време на блокадата протестиращите полицаи не са пропускали никакви автомобили, с изключение на линейки. Протестът е организиран не от синдикатите, а от инициативна група на служителите.
В областната дирекция на МВР в Монтана всички служители днес бяха с трикольори на реверите в знак на подкрепа с всички протестиращи техни колеги в страната.
Ето някой от заглавиат който пропуснаха медиите !

В много градове се надигат полицайте

Синдиката на полицията също се изказва остро по проблемът което означава че се прекрива големият мъщаб на негодувание от страна на МВР !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.