За честа на пагона!

За честа на пагона!

Военните стягат протест за честа на пагона във Фейсбук

В няколко града вече са организирани блокади. Във Варна излизат военнослужещите от ВМС, като срещата все още се уточнява, но най-вероятно ще последват полицейското шествие към Аспаруховия мост. В Пловдив излизат и военнослужещите от Гарнизон Пловдив, като срещата ще е пред сградата на ДНА – Пловдив, а след това военните ще последват протеста на полицаите. В същия час в момента се организират протести в София, Карлово, Русе и Бургас, съобщава pan.bg.

Ето какво се споделя масово и във Фейсбук: ПРИЗИВ ОТ ВОЕННИТЕ: Ако не може да намерите ваши колеги от формированията, последвайте протестите на полицаите във вашия град!!! Във Фейсбук групите масово се искат оставките на Горанов, Бъчварова, гл.секретар на МВР Костов и Николай Ненчев. Може би това ще бъде и целта на протестите.
Източник: pan.bg./

Efekt 2

Ние от Blife.eu ще споделим, че Група за протест на Българската армия в Фейсбук и други групи не са добре организирани ! За съжаление военните не са добре организирани, а те са много по ощетени от служителите на МВР ! Но по-важният въпрос е правителството дава ли си сметка, че негодуват тези, който държат оръжието ! Дълго време Министър Николай Цонев говореше именно за тези придобивки, който се отнеха от военните! Именно за тези придобивки който са били голям стимул за военните!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.