При опасен рецидив е арестуван Цвятко Нейков Балабуров

При опасен рецидив е арестуван Цвятко Нейков Балабуров


Вижте от коя партия е и какво е декларирал кметът сводник Цвятко Нейков Балабуров само тук!
Кметът на село Тъжа Цвятко Балабуров е бил арестуван през почивните дни за сводничество. Днес специализираната прокуратура и ГДБОП ще дадат пред медиите подробности за случая, съобщават от апелативната специализирана прокуратура.
На 27-28 април е била неутрализирана организирана престъпна група за набиране на жени с цел сексуална експлоатация в София, ръководена от настоящия кмет на село Тъжа.

За същото престъпление срещу кметът е водено дело в специализирания наказателен съд през 2015 г., отбелязват от прокуратурата.

В момента девет души са с наложено прокурорско задържане до 72 часа.

Efekt 2

Припомняме че същият е бил арестуван за същото и преди !
Той е притежавал бардак на столичния бул. “Мадрид”.
Адресът официално се водел като козметично студио, а труженичките били представяни за козметички.
Неофициално мястото било известно на загорели мъже, които искали да задоволят мераците си. Това ставало между март 2012 и май 2013 г.

В бизнеса му помагали аверите му Георги Чилингиров, Борис Катранджиев, Павел Янев и Любомир Славков. Чилингиров, от Кърджали, с регистрации за кражби, имал задача да транспортира проститутките и да събира оборотите. За охрана на адресите за сексудоволствия били назначени криминално проявените Борис Катранджиев, от Ивайловград, осъждан в Гърция, Павел Янев, от Чирпан, регистриран за кражба и грабеж, и столичанинат Любомир Славков който по късно свидетлества против групата и се отърва !

А групата на Балабуров сключва спорозомение с прокуратурата за бързо производсто и се признават за виновни като адвукатите им договарят 6 месеца условно с 3 години испитателен срок но получавт по една година с три години отлагане на и така се отърват !

Сега обаче става дума за опасен рецидив и кметът е издигнат политическа коалиция Народен Съюз явно пак се е съюзил със старите си навици!
Кметт е деклалирал че няма други бизнеси в декларацията си но явно държавните служители не ги водят на отчет !
И така дали в декларацията си за конфликт на интереси кметът е посочил бизнесът си или не ние не знаем но едно е ясно че има арестувано лице с имена Цвятко Нейков Балабуров отгоарящо на действащият Кмет на село Тъжа!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.