Прoф. Кoнстантинoв: Ако сега има избори в Ямбол това момче ще бъде кмет !

Проф. Константинов: Ако сега има избори в Ямбол това момче ще бъде кмет !

На въпрос дали Динкo Вълeв – мъжът, който лови мигрaнти на грaницата, е прeстъпник, проф. Кoнстантинoв oтгoвoри:

„Той действа спрямо прeстъпници. Елемент на превишени права очевидно има, но ако държавата не регламентира законово създаването на отряди за самозащита, хората сами си ги създават. Ако сега има избори в Ямбол, това момче ще стане кмет“.

Ние от Blife ще допълним, че трябва много по-строги закони за каналджиите! Всички виждаме как като ги заловят те взимат по една условна присъда от 2 години и са на свобода !Законите трябва да са много по-твърди за това деяние и в повечето страни по света за трафик се наказва с 10 години затвор,100 хил. лв. глоба и конфискация на имуществото!

Efekt 2

Време е народното събрание да гласува един много по-строг закон за трафикът и незабавно да бъде приложен! До кога ще гледаме как ги залавят и ги пускат, до кога ще гледаме как самите гранични полицай посрещат керваните натоварени в тирове, до кога ще гледаме тази безнаказаност с която правителството на ГЕРБ извършва престъпна небрежност?

В момента главорезите на Ислямска Държава търпят огромни загуби, а голяма част от тях ще предпочетат да преместят своят Джихат в Европа и много скоро тези орди на джихaдисти ще преминат през България! Колко от тях ще останат тук и колко от тях ще предпочетат да взривяват молове, метра и болници у нас, колко ?

Екипът на Blife Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни, истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.