Пътят към Хабип и Българската граница +ВИДЕО

Пътят към Хабип и Българската граница +ВИДЕО

Още по темата с оградата на Българската граница !

Веднага от Босфора надигнаха глава те не искат ограда в тяхната си земя а от Босфор ти ви направиха репортаж не като нас само колаж! Естествено скандал и трябва да се замете кой ако не телевизията дето е в услуга на Хунтата на тези крадци дето ги наричаме правителство и те там едни …

Част от оградата по границата с Турция изчезна още преди да бъде поставена. 1.5 тона метални плоскости се изпариха от най-охраняваната зона – между Свиленград и Елхово. Тъй ни казаха да ни каже нашият Юксел и той ни каза ама не чухме думичката “Кражба”, няма я тази фрази !

Efekt 2

Строежът на оградата, превръща село Маточина в база за съхранение на материали. Части от съоръжението са разхвърляни из цялото село. Преди седмица от фирмата строител установяват, че 20 платна са изчезнали. По думите на Станислав Дечев – областен управител на Хасково, цената на един такъв панел е около 2300 лв.

26 милиона са платени, а колко от тях са усвоили и колко ли са дадени на таза фирма да строй, колко питаме си ние, но отговор няма, няма и да има ? За толкова милиони тази ограда трябваше да е до небесата от бетон и да стига от чак до Резово и до морето даже ама нали тук трябва и да се краде! Да думата е “краде” и откраднал ги е някой неизвестен от МВР ще ни кажат, че не било тяхна задача да пазят държавното имущество !

Зоната била най-охраняваната в страната! Ядец тук охрана няма доказаха го и Динко и Петър Низамов, доказаха го много хиляди мигранти, който са проникнали в страната и идат всеки ден като орди, идат на талази, а правителството нали ни пази и нас и цялата Европа и как така милиони стигнаха до целта и от къде минават чудим се сега това било балкански маршрут и време е Европа да бие на Бойко един шут ! Неизвестен бил крадеца и така ще свърши тази дилема кой отмъкна винкелите за стената на граничната бразда ! А Борисов ще си прави селфи с Бъчварова на тази ограда докато някой друг другаде през границата ни минава! Дали Хабип ще нарита Борисов или не на тези Избори предстой да видим и ако ли не то ние трябва вкупом не по един да кажем “стига толкова, вървете си и то не със МИР”!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.