Чичо Ади: 10 малко известни факта

Чичо Ади: 10 малко известни факта
Чичо Ади: 10 малко известни факта

Адолф Хитлер – политик и райхспрезидент на Германия. „Злият гений на човечеството”, известен с това че подлага на изключителни мъчения евреите и отнема живота на 6 милиона от тях. Човек целящ да премахне всяка раса различна, от родната му, от пределите на Германия.

Дори сега, след толкова време от смъртта му, само поглеждайки смразяващия му поглед, усещам омразата, надигаща се в мен към този убиец, допринесъл за благополучието на Германия, но оставил след себе си милиони невинни жертви. Благодарение на лидерските си и манипулативни качества обаче, той примамва огромна част от населението в страната да го последва, като му помага в осъществяването на антихуманистичните си идеали.

Въпреки всичко, което ни е известно за Хитлер, той все пак остава неизменна част от световната история. Затова съм приготвила 10 факта за фюрера, които най-вероятно не си чувал досега.

Efekt 2

1. Когато през 1923г. прессекретарят на Хитлер се опитва да го убеди да смени малките си смешни мустачета, фюрерът категорично му отговоря, че дори и те да не са модерни сега, ще станат, по простата причина, че той самият ги носи.

2. Интересен факт: Хитлер никога не е свалял палтото си на публични места. Защо? Това досега остава в тайна.

3. Макар Хитлер да смята за висша раса арийците – хора със сини очи и светла коса, всъщност той самият е притежавал, както тъмен цвят коса, така и очи. При това най-вероятно баща му е наполовина евреин, което прави и самия него нечистокръвен германец.

4 Хитлер се стремял да научи немците на ред и дисциплина. Така веднъж той издава заповед, гласяща всеки, който няма автобусен билет, да бъде застрелян още на спирката.

5. Хитлер е имал племенница, която постоянно казвала „Чичо ми е чудовище”. Тя извършва самоубийство, след което фюрерът изпада в депресия и също иска да сложи край на живота си.

7. Един от най-добрите шофьори на Хитлер, е бил и негов добър приятел. След време обаче се изяснява, че той е евреин и бива отправен за изключване от СС. Когато Хитлер разбира за произхождението на Морис, той прави изключение, както за него, така и за братята му, назовавйки ги „почетни арийци”.

8. Ако бащата на Хитлер не бил сменил името си през 1877г., то фюрерът би се казвал Адолф Шиклгрубер.

9. Хитлер е планирал да събере хиляди артефакти за евреите, за да построи „Музей на изчезналата раса”.

10. Фюрерът случайно бомбардира дома на племенника си в Ливърпул, който се е преместил в САЩ, за да воюва заедно със сънародниците си.

Ние от Blife.еu питаме знаехте ли тези факти ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.