Радев обяви война на САЩ

 Радев обяви война на САЩ


Радев обяви война на САЩ !
Една небивала история и мечта на старите комуняги бленуващи да се върне онова време, в което българската армия бе трета по големина в Европа и бе на второ място в страните от СИВ !
Една невъзможна небивалица за която си мечтаят старите русофили !
Радев обяви война на САЩ !
Идва огромен руски флот в Черно море !
Направен е коридор на американските войници да се изнесат заедно с техниката си в Румъния!
Разположени са над 60 ПВО – С-300 и С-400 в страната ! Патрулират руски катери покрай Констанца !
Няколко разузнавателни самолета кръжат покрай северната ни граница ! Всички сателити са вперели поглед към нас !
Засилено военно присъствие по Дунава !
Всички пристанища са затворени временно !
По летищата има засилени проверки и строг контрол!
Всички посланици имат уведомление, че са свободни да напуснат страната до подновяване на отношенията със страните им !
България се прави трескаво референдум за излизане от НАТО и ЕС както и за промяна на управлението на страната !

Говори се за Монархия и обявяването на нова ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ !
Така думата република вече няма да бъде използвана, което автоматично прави всички договори и заеми, и дългове на страната ни незаконни !
България отказва всякакъв международен натиск, отказва да плаща заемите и да обслужва кредитите си и емисиите на държавните книжа са обявени за нелегитимни ! Всеки, който може да носи пушка е привикан в центрове за обучение !

Всички телевизии и радиа бълват военна пропаганда !
Денонощно се прожектират филми за Балканската и междусъюзническата война както и всякакви исторически такива, които имат за цел да повдигнат патриотичният дух на Българите до възможно най-високи нива !
Върви кампания за набиране на доброволци към армията !
Възвръщат се трудовите войски и всички, които са здрави и отказват да платят своята лепта за нацията са арестувани и принудително зачислени в трудови войски !

Efekt 2

Трудовите войски изграждат укрепителни съоръжения по всички граници на страната ни като в тях участват всички мигранти и роми, всички затворници и всички ПОЛИТИЦИ, КОИТО ДОКАЗАНО СА СЛУЖИЛИ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ИНТЕРЕСИ У НАС ! Развива се особено силно животновъдство и земеделие, произвеждат се огромни количества земеделска продукция нужна за изхранване на нацията и армията !

Жените шият униформи, а някой се записват в женските доброволчески отряди към контраразузнаването на военните предимно за обучаване в стрелба със снайпер и използвани за контрол от разстояние !
Постоянно пристигат танкери със суровини от Русия и всички икономически гиганти започват да работят и да произвеждат нужните материали за строителството на нова България !
Църквата заема своето място като основен стожер на нацията !

Въвежда се вечерен час и се издигат моралът и патриотизмът в КУЛТ КЪМ НАЦИЯТА ! Погазват се всички човешки права на тези, които отказват да се закълнат във вярност към Монархът на България и църквата !
Който приеме да остане му се заделя социален статус и се впива в строителните бригади, който откаже се депортира от страната като имуществото му е конфискувано ! В рамките на две години икономиката ни си произвежда абсолютно всичко от което има нужда страната ни !
Изгонени са всички западни инвеститори и им е конфискувано имуществото им ! Започва добив на злато и се разработват всички находища на злато, сребро и всички руди нужни за икономиката ни !
Междувременно България е поставена в изолация от целият западен свят, икономически и политически сме осъждани и се вихри пропагандна война !
Границите ни са такива каквито бяха, че и пиле не може да премине през тях!
Военно-икономическите гиганти се въздигат до нива по-големи от Комунизма дори !
Обявява се социално равенство и единство между всички !
Единствените външноикономически връзки са между България и Русия !
Създават се детски градини и младите девойки, ако не искат да работят по бригадите, започват да раждат деца !

А младежите имат трайно платена работа в икономиката !
Връщат се програмите за отдих на населението в санаториуми и на море, и планина за всеки, който има семейство и работи за Родината !
Равна месечна дажба от хранителни продукти като подпомагане за всяко домакинство ! Вярвате ли господа русофили, че това е възможно, вярвате ли, че това иска нацията ни? Аз харесвам Русия, но преди това съм Българин и вярвам, че този сценарии е невъзможен, защото самата ни нация е болна и прогресивно остаряваща, и няма кой да работи и да строи живота нов !

Затова чисто и просто трябва да запретнем ръкави и да си изучим децата тук за да им създадем условия да живеят и работят в България !
Да останат тук, нека работим с Русия, но да работим и с целият Свят !
Нека всички ние с граждански общества и НПОТА участваме в отговорностите на България за един по-добър живот на нас и децата ни !

Силна икономика е достатъчно за да изградим гръбнак на нацията ни ! Контрол на харченето на държавните пари !
Толерантност в религиозен и културен, и човешки аспект, но да не даваме нито един етнос или култура да искат да доминират !
Както в Америка всяко новородено дете да носи Българско име !
Нека Държавата да погледне към предприемачите, макар и дребни те ще решат 20% от безработицата !
Предимство за пазара да имат Българските стоки и само при изчерпването им да се внася подобни такива !
Докато Всичко Българско и родно не се издигне в култ няма да можем да спасим България !

СКЪПИ СЪНАРОДНИЦИ, ИМАМЕ СИ ПРЕЗИДЕНТ, СКОРО ЩЕ ИМАМЕ И ПАРЛАМЕНТ НА КОЙТО ПИШЕ „СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА“ ВРЕМЕ Е, ДА СПРЕМ ДА СЕ ДЕЛИМ И ДА СЕ ОБЕДИНИМ В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ !

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.