РИМ И САЩ – ЕДНА ДОКТРИНА ЗА КОНТРОЛ !

РИМ И САЩ - ЕДНА ДОКТРИНА ЗА КОНТРОЛ !


Както в древният Рим римляните са налагали данъци на провинциите и САЩ сега прави така !
Ето как Пентагона намекна на НАТО да си плаща повече !
Истината е, че Европа се превръща в размирна зона, в която тлеят не едно или две огнища, които само чакат удобен момент за да бъдат разпалени ! Мигрантското преселение превърна всяка държава в потенциална гореща точка !
Тук се наблюдава едно интересно явление, което ние наричаме театрална постановка !

ЦРУ и Пентагона заедно с военно икономическият конгломерат на Америка, заедно с правителството на Америка са в една силна обвързаност наречена алчност !
Така ЦРУ и лагерите им в Арабският свят обучават терористи от който голяма част са в Европа и балканските страни и достигнали са Скандинавието !

Така тези терористични клетки са финансирани от мрежата, от фондации на СОРОС и той може да хвърли всяка една страна в хаос, което пък може да хвърли икономиката на страната право в ръцете на Сорос чрез фондовата борса и контролът му над световната банка, и ключови фигури в ООН и НАТО ! Вижте какво заяви новият военен министър на САЩ Джеймс Матис и как предупреди съюзниците, че Вашингтон ще намали ангажиментите си към НАТО, ако те не увеличат военните разходи: “Американският данъкоплатец няма да може повече да носи непропорционален дял за отбраната на западните ценности”, казва той в бележки, дадени на колегите му на срещата в централата на Алианса в Брюксел.

Efekt 2

И добавя: “Ако страните Ви не искат Америка да намали ангажиментите си към Алианса, Вашите столици трябва да увеличат разходите си за общата отбрана.” Вашингтон настоява членките на Алианса да отделят поне 2% от БВП за отбрана, но сега този критерий покриват единствено САЩ, Великобритания, Гърция, Естония и Полша.

“Трябва да сме сигурни, че в края на годината не сме на същото място като днес”, посочва Матис, който по-рано увери, че “НАТО остава фундамент за САЩ и трансатлантическата общност”.
Междувременно НАТО и САЩ предупредиха вчера Русия, че трябва да спазва поетите ангажименти по договора за забрана на ракетите със среден обсег след твърдения, че е развърнала системи, които може би го нарушават. “Ню Йорк таймс” писа, че в края на 2016 г. батарея руски крилати ракети SSС-6 с наземно базиране била изпратена в оперативна база от полигона “Капустин Яр” в Южна Русия.

Там имало още една батарея такива ракети, разработени и тествани въпреки предупреждения от САЩ, че нарушават двустранния договор от 1987 г.
Той забранява притежаването, производството или тестването на наземни ракети с обсег от 500 до 5500 км.
По този начин АМЕРИКА прави така, че всяка една страна да не може да защити населението, териториалната си цялост и своят суверенитет особено от посегателство отвътре !
Тук идва моментът, в който разбираме защо САЩ имат 176 бази по света и веднага идват те на помощ тези, които са създали терористите ще Ви пазят от тях или по-точно ще Ви поставят под военна зависимост !

Ако НАТО има за цел да се браните то САЩ вече има за цел да Ви постави в неизбежна позиция на зависимост !
Това се показа за страните от бившият соц лагер като всички нямат действаща собствена боеспособна армия, но за сметка на това във всяка страна има американски бази, но не бази на НАТО, а бази и войници, и техника, авиация, и оръжие на САЩ!
България е най-лошият пример за това, че съседните на нея държави успяха по един или друг начин да се опазят от влиянието на САЩ до известна степен, но Българската държава напълно унищожи своята армия благодарение на такива министри като Николай Ненчев!

Вече българските войници немогат да си обуят кубинките камо ли да се бият ! Така САЩ продължава да колонизира и използва ресурсите на целият свят! АКО ИСКАТЕ СИГУРНОСТ ЩЕ ПЛАЩАТЕ !

И както древните римляни са имали легиони в покорените области и сега САЩ постъпва така – имат бази !
Никой не казва как, ами като техни фирми копаят златото ви, въглищата и взимат рудите ви, какво ли не !
Има различни плащания като им купувате скъпият ток или храните или лекарствата !
Всеки ще плаща с това, което има като природен и човешки ресурс!
И когато вече нямаме какво да им дадем идва ред на гражданските войни, които раждат много трупове, а там където има трупове има и органи ! КОНТРОЛ Дали ще позволим България да се превърне в една територия на която да се правят експерименти на нови оръжия, а хората да бъдат експеримент за вируси и антивируси или донори на органи като Сирия, зависи от нас самите !

Не от политиците, които не служат на народа си, а на корпорациите и не крият това !
А политическото бъдеще на страната ни зависи от нас за кого гласуваме и той на какви политики е проводник !
Всичко се свежда до кое квадратче ще зачеркнете на самата бюлетина и Вие избирате дали да спасите Родината си или да бъдете съучастник в унищожаването и !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.