Рамзан Кадиров нарече Българският президент олигофрен

blife


Президентът на Чеченската република Рамзан Кадиров заяви пред местни медии, че страните от Източна Европа и бившите членки на Варшавския договор имат проблеми с представящите ги политици, повечето от които директно са назначени или купени от посолствата САЩ, за да подкопаят влиянието на Русия в Източна Европа и да могат спокойно да разполагат американски военни бази, за да може при необходимост САЩ да обстрелват Русия от други държави.

„А какво да кажем за братска България, която дълги години беше един от най-лоялните съюзници на Русия, в момента вместо България и Русия да се подкрепят като братски народи, те са разединени най-вече заради управляващите България, президентът на тази държава е олигофрен, както и на повечето държави от Източна Европа и хората просто трябва да си изберат някой адекватен държавник”, допълни Кадиров.

Източник:spodeli.eu

Efekt 2

deededed
Ние от Blife.eu можем да добавим и други думи в допълнение но ще оставим това на Вас !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.