Реувен Ривлин – уроци по родолюбие

Реувен Ривлин - уроци по родолюбие
Реувен Ривлин – уроци по родолюбие

Г-н Реувен Ривлин, президент на държавата Израел, в реч пред Европейския парламент.
Говори на иврит, сигурно не знае английски ?

Само, че за сведение на интересуващите се, явно знае. Защото в началото на обръщението му той се е обърнал към всички на добър английски и е заявил, че ще говори на родния си език.

Това са нарича национално самочувствие и национално достойнство. За сведение на оперираните от тези чувства псевдо-десни либерал-нихилисти, бивши комсомолски секретари, днешни евроатлантици и прочее грантови мерзавци.

Efekt 2

Ние от blife.eu не възхваляваме евреите и всички знаем какво са направили за светът както и Хитлер какво е направил за тях!

Тук иде реч, че един политик може да се изправи в Европейският парламент и да покаже родолюбие и гордост както и с този жест да покаже на целият свят, че той е първо президент на своята нация и ще говори на езикът на народът за да бъде разбран от народът си на първо място !

Такива актове на патриотизъм могат да изпълнят гърдите с гордост на един народ, но за съжаление не на нашият!
И ние имаме президент, който до сега не е направил една изява или публична, която да не бъде увенчана с гаф !

На България повече от всякога има нужда от президент, който преди всичко да бъде Българин !
И нашето обръщение по този повод: „Господа политици, Вие сте депутати, министри, президенти, но ние сме Българи завинаги и него забравяйте и за миг !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.