Реформаторският блок унижи Пловдив с Николай Ненчев

Реформаторският блок унижи Пловдив с Николай Ненчев


Лицето на корупцията в кабинета Борисов 2 Николай Ненчев,разследван за около 100 обществени поръчки е парашутистта на патерицата на Герб Реформаторския блок.

Селяндура от ямболското село Кукорево освен, че стана известен с харема, който си назначи от жени със съмнителна репутация в ръководството на Министерството на отбраната и го превърна в бардак от безродни ,корумпирани групички около него и втрещиха с наглостта си щатния и офицерски състав.

Съмнително мероприятие за националната сигурност беше и присаждането му на теменна коса в турска клиника ,което буди тревога дали там не е извършена вербовка от турските тайни служби на диктатора Ердоган.
Оставката на генерал Румен Радев ,като началник на ВВС войски по повод това ,че корупцията е въведена ,като модел за управление в армията и министерството и неговата морална кандидатура за Ердоган.

Efekt 2

Народът избра генерал Румен Радев за Президент, именно заради такива ,случайни порочно попаднали във властта ,като редника от строителни войски Николай Ненчев парашутисти!
Източник: plovdiv.podoko.eu

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.