Реални мерки – ВОЛЯ срещу ВОЛЯ !

Реални мерки - ВОЛЯ срещу ВОЛЯ !


Старо и ново правителство говорят за мерки, с който да подобрят жизненият стандарт на хората !
Говорят обаче само, говорят !
На практика обаче най-печелившите сектори в икономиката продължават да са най-печеливши на гърбът на обикновените хора!

Онези на който УЖ някой щял да им подобри стандарта и качеството на живот ! Правителството, ако има ВОЛЯ може да направи някои неща за хората, които наистина ще се усетят от хората и ще ги усетят с джобовете си и с гърлата, но за целта фармацевтичните картели си излъчиха своя партия – друга ВОЛЯ !
И сега ако правителството премахне ДДС на лекарствата над 560 000 000 милиона ще се озоват при  хората, бедните и болните хора в нужда, в джобовете, им който те ще пуснат в употреба къде, в хранителните вериги, но хранителните вериги са друг монопол който изнася тези пари от страната ни !

Тук трябва друга ВОЛЯ за друга мярка Българските производители се освобождават от ДДС и така стават конкурентно способни, а вносителите на храна няма да унищожават месната хранително-вкусова промишленост и ето нови 870 000 000 остават в страната под формата на заплати и нови работни места !

Efekt 2

Но за сметка на това трябва да се приеме закон, който да защити нашите предприемачи и производители и да смекчи политиката на чуждите вериги у нас, ако ли не – да си ходят !
До сега предходното правителство толерираше чуждите вериги, а те изнасяха всеки лев, който приберат като печалба и така бе унищожена малката ни икономика !
А изхранването на нацията бе в ръцете на чужди държави, а това граничи с престъпление против държавата и нейните граждани особено като няма контрол кой с какво ни храни и това си е престъпление !

Говорите за мерки, ами смажете хранителните вериги, които смазаха икономиката ни и изнесоха парите на хората в техните страни !
По-добра храна, по-евтини лекарства и малкият и среден бизнес ще се съживи, а от там и безработицата и хората ще се почувстват далеч по-добре !
Стига да имате ВОЛЯ за това, ако ли не идва партия ВОЛЯ, а тя ще лобира за картелите като говори естествено за картелно споразумение, а тя не е ли в такова с пипалата си за разпространение на лекарства ?

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.