След Оскарите в парламента идват барикадите на суверена

След Оскарите в парламента идват барикадите на суверена


Скоро пред вратата на парламента ще има доста изплюти дъвки с дъх на мента !
Оскари в парламента за актьорско майсторство и поддържаща роля няма да има !
Партийните листи се напълниха с артисти, музиканти и хора от киното, но някак си те може да са добри актьори, а политиката ни да е дин голям театър, но или са слаби математици, или това е първият филм, в който артистите стигат само до афиша и после ги няма във филма !

Тези разпознаваеми лица от обществото повече ми приличат на дъвка отколкото на свежи лица в политиката !
Дъвката на която и е свършело сладкото и я запращат в кошчето до вратата пред парламента !
Може да се каже, че т.нар. гражданска квота, която е много модерна в тази кампания, е идеална за нуждите на съвременната политическа схема, понеже не бих употребил думата класа.
А по принцип тези класови различия някак си обиждат по нисшите класи !
Това е една голяма измама с мажоритарният избор вот или както искате го наречете !
Обществени личности, специалисти и професионалисти в своята област, лекари, артисти музиканти, професионалисти от обществените среди водещи след себе си позитиви за партията не натоварват с негативизъм листите, а напротив внасят чувството на свежест в партийната листа, че видите ли политическата партия е отворена към хората и не натоварват партията с никакви негативи, нямат финансови ангажименти към нея, нямат нито кадрови ! Но когато дойде време за парламента и за политиката се вижда, че тук става дума за разделение на класите – политическата класа и хората !

Макар и от различни партии истинското разделение не е между политиците, които изповядват уж различни идеи, а между хората и политиците ! Сами виждаме как се коалират безпринципно без морал и религия, а всичко е с една единствена цел – да си гарантират място в политическият елит без значение на каква цена !
Народни избраници – това е само фалшив превод на думата депутат ! Мажоритарната система е удар по политическата мафия, но тя не гарантира на обществото, че новите кандидати от народа няма да изневерят на народът си поблазнени, притиснати или подлъгани от тази мафия!

Efekt 2

Та нали тези предишните също са произлезли от народа, но набързо забравили от къде идват и защо са там !
Но този модел 27 години доказано не работи за народа, но днес сме длъжни да променим това и тази класа се съпротивлява до момента, в който нейната съпротива се превърне в борба, а всички знаем как завършват между класовите борби !
Нито едни политици не са спечелили борбата срещу собственият си народ в собствената си държава !

И както сме казвали, че свободата не може да бъде дадена, но може да бъде отнета, а това може да се трансформира и че властта също може да бъде отнета, но това няма да стане с писане само в интернета !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.