Рокери на протест във Велико Търново !

свали


Рокери и мотористи се организират на протест във Велико Търново!
Рокерите ще протестират срещу българското правосъдие утре (сряда) в 18,30 ч.!
Те ще се съберат на бензиностанция „Петрол” на „Беляковско шосе” и с шествие ще стигнат до сградата на Съдебната палата. „Два човешки живота бяха брутално отнети, но за съжаление, българското правосъдие в лицето на съдийката от Софийския окръжен съд Недялка Николова, вместо да накаже виновника за трагедията, го „освободи“ от отговорност, пускайки го под домашен арест при реалната възможност той да се укрие от съдебно преследване, което впоследствие стана реален факт“ – се казва в обръщението на организаторите на протеста към гражданите.

„Няма значение дали сме мотористи, дали караме коли и камиони, дали пресичаме на пешеходни пътеки, заплахата от евентуално пътно произшествие тегне над всеки един от нас!

Правосъдната система в България обаче е в услуга на доказани убийци, които в повечето случаи остават ненаказани за кървавите си деяния на пътя!

Efekt 2

Присъединете се към нашия протест, за да напомним на магистратите, че те са призвани да въздават справедливост и носят морална отговорност за действията си!”, призовават мотористите.

Ние от Blife.eu призоваваме всеки, който може да ги подкрепи !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.