Време е България да бъде управлявана от Българин !

Време е България да бъде управлявана от Българин !
Време е България да бъде управлявана от Българин !

Вижте как Турция диктува какво ще стане в България !

Главният мюфтия Мустафа Алиш Хаджи участва в заседанието на парламентарната група на управляващата Партия на справедливостта и развитието (ПСР) в Анкара. Това съобщи БГНЕС. Заседанието бе ръководено от партийния лидер и премиер на страната Бинали Йълдъръм, чиято встъпителна реч отново бе с акцент върху неуспешния опит за преврат от 15 юли.

“Главатарят на престъпната групировка Фетхуллах Гюлен ще бъде върнат в Турция и ще получи възмездие за пролятата кръв. Всенародната съпротива ще влезе в историческите книги, народът показа, че силата му е по-могъща от тази на танковете”, посочи Йълдъръм.
Заплахата за нов опит за преврат на 14 август той определи като специално избрана, тъй като на същата дата управляващата партия ПСР ще отбележи 15 г. от учредяването си.

Efekt 2

В. “Йени шафак” отбеляза в политическата си рубрика присъствието на духовници под заглавието”Изненадващи гости прие Партията на справедливостта и развитието”. Освен българския мюфтия, на заседанието бяха и колегите му от Румъния, Западна Тракия, Комотини и ръководителят на дирекцията по вероизповеданията на Черна гора.

Балканската делегация от мюсюлмански духовници бе закратко приета и от премиера Йълдъръм, който им благодари за подкрепата. Със същата благодарност към тях се обърна и министърът на правосъдието Бекир Боздаг и позира за обща фотография с гостите.

Боздаг стана особено известен в България през 2013 г., когато в качеството си на вицепремиер пристигна на обиколка у нас, пропътува над 2000 км и огледа вакъфските имоти, придружаван от настоящите реформатори от НПСД Касим Дал и Корман Исмаилов.

По-късно същата година Мюсюлманското вероизповедание в България заведе около 90 иска в различните съдилища за връщане на собствеността върху претендираните имоти, сред които редица със статут на архитектурни паметници на културата.
Kasim Dal Касим Дал
Заместник-председателят на НПСД Касим Дал присъства вчера на многомилионния митинг в Истанбул, който почете загиналите по време на военния преврат в Турция. За присъствието на Дал на събитието бе съобщено на личния му профил във Фейсбук.
касим дал 1
“Около себе си виждам огромна вълна от хора тръгнали с националния флаг в ръка да защитават Свободата!
Днес на площад „Йени капъ“ в Истанбул почитаме героичната саможертва на всички, които загинаха за демокрацията.
Всички които подкрепят демокрацията са тук!”.
Източник: clubz.bg
Ние от Blife.eu питаме как така никой не говори за тракийските имоти ?
Как така няма един политик от тези, който управляват страната ни да подеме инициатива за това?
Тези срещи, тези политици, тези духовни водачи, който показват демонстративно Турско поклонничество и принадлежност към нашата съседка, но не и към страната в която живеят ?

Как правителството ни е готово на съдействие и отстояване на Турските интереси, но не и на Българските?
На колко стратегически проекта се каза НЕ и НЕ заради турските интереси у нас ?
И защо не се строи тази ограда с Турция, но може би България е продадена и никой не си строи ограда в собствената градина ?

Може би действията на правителството са такива, защото вече няма кой да защитава Българските интереси и всички са купени и изпълняват каквото им се каже !

Крайно време е начело на страната ни да застане човек, който милее за родината ни, човек, в който има човещина и патриотизъм, човек, който иска да види една „чиста и свята република“, човек, който милее за народът си и иска да изгради една икономически силна страна, една страна, в която хората имат работа, здравеопазване в грижа за хората и образование, което да подготви кадрите, който да дадат икономически подем на страната ни, а не децата ни като завършат образувание да имигрират !
Време е България да бъде управлявана от Българи !

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.