Митьо Очите на прицел!

Митьо Очите на прицел!
Митьо Очите на прицел!

Дали Митьо Очите е на прицел или се разиграва мутренски постановки с ченгеджийски настройки !

Защо Бъчварова мълчи, че е имало опит за посегателство над Желязков?
На всички им е ясно, че след като стреляха по Димитър Желязков има определени кръгове, който искат той да е мъртъв !
И сега след като е слаб и ранен те искат той да бъде довършен, ликвидиран , елиминиран или поне убит !

Та Големите медии премълчаха, че има арестуван, който е искал да се саморазправя с Митьо Очите и той се казва Валентин Христов. На 07.08 вечерта е нахълтат в Болницата „Софиямед“ с викове и крясъци видимо пиян и гневен !
Паркирал е джипът си демонстративно пред входа и е влетял в болницата, но бил е спрян от гардовете и те са повикали полиция. В колата му е намерено незаконно притежавано оръжие и той сега е в ареста!

Efekt 2

Полицейската версия е, че това е тъпа постановка дирижирана от гардовете на Митьо Очите за да кажат, че той е под заплаха за животът си и да бъде изведен за лечение в чужбина, а там кой знае, свят широк !

Ами ако наистина е под заплаха и полицията и Бъчварова неглижират това,, ако е Митьо е под заплаха за животът си, което е видимо поради причината заради, която е в болницата !
В крайна сметка куките чакат Митьо да се закрепи за да му щракнат белезниците и да започне един процес за който и в момента се събират доказателства – разпитват се таксиметрови шофьори и дори дъщеря му и зет му минаха през килиите !

Скапана ни е охраната щом един пиян сам е успял да влезе в болницата !
Скапани са ни и куките щом така тъпо се опитват да скрият фактите !
Скапани са ни и мутрите – един човек не могат да затрият !
Скапано ни е правителството щом Министърът на вътрешните работи казва, че няма политически чадър и че Митьо Очите е ЧЕСТЕН бизнесмен !
Какво означава честен и какво нечестен, кой слага епитетите и каква е тази еквилибристика на МВР и това мутропоклоничество на министрите !

Бъчварова и митьо очите

Може би този модел на отношение е създаден от самият Бойко Борисов и така всички дето са в управлението на страната и видят ли мутра и се започват едни поклони, едни реверанси !
В крайна сметка Димитър Желязков загуби много години от животът си по затворите и той не би позволил да влезе пак, защото сигурността му е на първо място, а затворите не са най-сигурните места !

Ако Митьо иска да избяга от страната ще го направи за това време и да се спре с ченгеджийските постановки и да си признаем, че има политически чадър над Митьо Очите и България е страната на мутрите и след мафията царува и всичко друго тук в България трябва да робува !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.