Убийте Българите, да се знае кой командва тука!

Убийте Българите, да се знае кой командва тука!
Убийте Българите, да се знае кой командва тука!
„Убийте Българите, да се знае кой командва тука“ това са думите на Сурай Паша от Раднево и с тези викове смазаха от бой младите момчета !
Всичко това звучи като думите на циганският предводител на мангалската орда, но за някой звучи и все едно Циганинът е бил и на протестите и е крещял на полицаите да се развихрят с палките и пак онези Българи да ядът бой !

Някак си Сурай Паша ми звучи днес като Сюлейман Паша на Шипка, само че в радневски вариант и заптиета смазват тълпата или гяурите както би ги нарекъл турчеещият се циганин днес !

Да припомним за Раднево: Свидетел на конфликта разказва, че Стефан Малката Паша се спречкал с тримата българи Георги, Цецо и Живко, които отивали на фитнес.

Efekt 2

Цецо, който е най-здравият от тримата, бил напсуван на майка от циганинът, не се стърпял и му отвъртял един шамар.
След това тримата отишли да тренират.
През това време Стефан се оплакал на баща си. Сурай Паша, чието българско име е Калчо, спешно събрал орда от 15 души, които атакували трите момчета.

Цецо, Живко и Георги бяха нападнати от цигани, въоръжени с бухалки и сатъри. Само за няколко минути Българите са оставени в безпомощност в локви кръв да лежат на пътя!
Сурай Пашата крещеше: „Убийте българите, да се знае кой командва тук!”

„Добре, че се намеси едно момче от фитнеса, който по някаква линия работи съвместно със Сурай, та го спря, иначе наказателната му бригада щеше да убие момчетата”, заяви свидетел на мелето, разиграло се пред фитнес клуба.
Побоят стана причина за масови протести на местните жители, които прераснаха в опит за саморазправа с циганите и сблъсък с полицията.
„Такова нещо можеше да се очаква в Раднево. Тук българите сме като местните по време на апартейд в ЮАР”, заяви млада майка, излязла на протест с невръстния си син.

Правителството на България – Мангалия изпрати там професионален корпус от башибозук за да защити господата цигани и да смаже народното недоволство и да смаже българският дух !

Не видяхме политици да успокояват народа, не видяхме и изказвания на Бъчварова и Борисов, нямаше обещания, нямаше нищо освен водни оръдия, тежка техника, завардени входове и изходи, голямо струпване на полиция и готовност да бъдат смазани хиляди заради авторитетът на един циганин !

Защо е важен циганинът, а не народа ?
Защото циганинът е този, който уреди гласовете за кметът на ГЕРБ и за другите им избори за президенти и депутати !
Как един циганин ще се именува Паша и ще се титулува толкова антибългарски и ще е по-значим от хилядите Българи, старци, майки, баби и жени, майки с деца и млади хора излезли да кажат „стига толкова цигански терор“!

Равносметката е, че няколко десетки са осъдени за непристойно поведение, вандализъм, но има и в затвора едно момче с вече влязла в сила присъда от партийно назначени прокурори и съдии с натиск дори в затвора да бъде смазано, а за циганите нищо ! Народното недоволство полека затихна !

Хората поели в своят нелек ритъм на оцеляване и борба за насъщният се свиха в житейските си проблеми, а за циганите се мълчи !
Адвокатите на циганите събират смекчаващи вината доказателства и никакво медийно отразяване на процесът ! Циганите ще акумулират множеството си престъпления и ще бъдат пуснати на свобода при първи удобен момент !

Момент, в който общественото внимание е приковано в нещо и така тихо мълком ще бъдат пуснати под гаранция или домашен арест и после ще се протака малко делото и ще получат едни мижави присъди на излежаното или условни !
Така е братя Българи, за едно е прав циганинът Сурай Паша – „да се знае кой командва тука“!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.