Светлин Танчев напусна ГЕРБ

Днес стана ясно, че още един депутат от партия ГЕРБ е решил да напусне групата.

Името на депутата, който предприе тази крачка е Светлин Танчев.

Неговото решение е да стане независим депутат, като поради тази причина е подал заявлението за напускане от партията на Бойко Борисов.

Efekt 2

Към днешна дата депутатите от ГЕРБ са намалели до 95%. Всички тези промени се случват докато Бойко Борисов и Цветан Цветанов са извън страната по работни ангажименти.

Светлин Танчев е третият депутат, който решава окончателно да се раздели с ГЕРБ. Първа от партията си тръгна Йоана Кирова, а след това и Георги Марков, който според Яне Янев е взел солиден подкуп от ДПС, за да направи тази крачка. 

В парламента веднага започнаха да говорят, че липсата на Танчев ще се усети, за разлика от тази на Марков.

От ГЕРБ останаха изненадани от решението на депутата, защото нищо не предвещаваше подобна крачка от негова страна.

“Групата на ГЕРБ е стабилна. И вчера, и днес имахме събиране на групата и колегата Танчев не е изразявал никакви различни мнения, някакви съмнения. Не мога да кажа какви са неговите мотиви.”, коментира депутатът.

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator