Петър Курумбашев: „Не съм я виждал с палка или камшик в пленарната зала”

Цялата партия на БСП стана на крака, за да аплодира Мая Манолова по време на началото на дебатите относно поисканата от ГЕРБ оставка.

„Мая Манолова е нашето мъжко момиче, което никак не се шегува”, комемтира социалистът Петър Курумбашев. „Имам привилегията да заявя подкрепата на БСП за нея”, добави той, като допълни, че Мая Манолова е вече трети мандат депутат.

Той направи на “пух и прах” мотивите на партия ГЕРБ относно поисканата от тях оставка на “мъжкото момиче”, макар че ние се съмняваме, че са говорили за нейната визия, а не за качествата и като депутат в парламента.

Efekt 2

„Не съм я виждал с палка или камшик в пленарната зала”, а интересно тогава къде я е виждал в тази нейна светлина…

Курумбашев намекна, че първите, които са сложили пописа си под мотивите на ГЕРБ, вероятно си представят друго, визирайки Цветан Цветанов, Красимир Велчев и Димитър Главчев.

Политикът от БСП не пропусна да иронизира изказването по повод Мая Манолова, че тя е олицетворение от от сталинградски тип „Има разлика между Сталин и Сталинград, то е като разликата между цар и Цариград”.

Депутатът отчете и липсата на подпис под искането за оставката на Бойко Борисов.

“Липсва този, на който не трябва да споменаваме името напразно, на строителя на съвременна България,на вожда и учителя на българския народ. Подписал се е и Цветан Цветанов, но на трето място. Защо така колеги? Има три обвинения – и веднага на трето място”, каза още Петър Курумбашев.

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.