Направи си сам – чанта от стара риза

Men Shirt bag 1

Ако сте любителите на интересните идеи направи си сам или рециклиране на старите вещи. Както винаги, отново ще апелираме да не изхвърляте старите си вещи, а просто да им вдъхвате нов живот с малко керативност и старание от ваша страна.

 

 

 

Необходими материали:

  1. шевна машина;
  2. конци;
  3. подплата;
  4. стара риза;
  5. вратовръзка;

Men Shirt bag 2

Efekt 2

Начин на изработка:

Първо трябва да решите, какъв искате да е размера на вашата нова чанта направи си сам. След като вече сте решили това, трябва да скроите от избраната риза и подплатата самият модел на вашата чанта и нейните дръжки.

Men Shirt bag 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Заемете се със съединяването на парчетата от ризата, като не забравяйте, че трябва да ги поставите лице с лице, а след това да ги минете с тегел от трите страни. Повторете тази процедура и с подплатата. Към страната, която е лицева, зашийте вратовръзката или друг избран от вас акцент. Зашийте и дръжките, като преди това ги минете с машината от двете страни. Изгладете всички части и след това ги зашийте към ризата.

Men Shirt bag 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

След като вече сте готови с двете “полу торби”, ги съединете една с друга, като ги поставите лице с лице. За целта сложете карфици и ги зашийте добре с шевната машина.

Men Shirt bag 5

Заемете се с обръщането, като за целта разпорите леко някой от страничните шевове. След това добре изгладете чантата и минете всички страни с красиви декоративни шевове.

Men Shirt bag 6

Придайте малко обем на вашата чанта, като за целта прегънете и зашиете, както виждате на картинката.

Men Shirt bag 7

А ето и готовата чанта направи си сам. Надяваме се, че идеята ви е харесала. 🙂

Men Shirt bag 8

Men Shirt bag 10

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator