Бай Тошо: Дисциплинирана Демокрация, е няма такава държава!

Бай Тошо: Дисциплинирана Демокрация, е няма такава държава!


Такова животно нема, казва Бай Тошо! Правителството иска дисциплинирана Демокрация за да подчинят всеки бизнес, всеки човек, но как да стане като в България би трябвало да живеете в условие на Демокрация? Свободна воля, честни и демократични избори, манипулация и измама е всичко.

Хората – така нареченият суверен упражняват своето демократично право да гласуват, да направят своят избор, но правителството мечтае за диктатура и дисциплина и контрол. Народът е този, който трябва да контролира, но това от правителството се игнорира и затова правителството иска още дисциплина. Направихте референдум, Слави Трифонов направи организация и над 2 милиона казаха едно, а правителство не зачете техният вот и воля, това ли е Демокрацията?

Имате закон и конституция, която се нарушава от правителството, но се налага като правна норма за народа, това ли е дисциплината? По мое време казвахте, че било Диктатура, може и да сте прави, но поне имаше ред, но сега искахте ред, а не искате Диктатура. Някои искат Диктатура, но мнозинството не искат, а като си спомня за референдумът на Слави не че има значение какво иска народа. Имате Демокрация, ама на хартия, но и тя ще поскъпне като тоалетната хартия.

Efekt 2

Едните искат ред, другите дисциплина докато законът не се прилага еднакво и за тия и уния!
Затова и аз Бай Тошо Ви казвам няма такава държава, в която хем вълкът сит, хем агнетата цели и все пак да не забравяме, че ви управляват вълци, а проблемът на агнетата си е проблем на агнетата, но защо чакате вълците да ви го решат? Да спрат да ядът ли, да спрат да крадат ли?
За вас само дисциплина, за тях е Демокрация – свобода или свободия!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.