Триумфът на стадото или краят на една пастирка!

Триумфът на стадото или краят на една пастирка!


Триумфът на стадото или краят на една пастирка за който опция за спасение няма.

Няма как да спаси душата си прогнила от лукави страсти и страхове, няма как да измие ръцете си кървави – кръвта не се измива с кръв.

Милиони клетви всеки ден, енергията е огромна, а ти се браниш със скилида чесън в левият си джоб и конец червен на ръката, а това е то заблуда на глупака. Обграден си от предатели – наричаш ги бушони, а отвън мразят те още милиони. Гледан на народа си като на тълпа и с хляб и зрелища играеш таз игра, но отне им хляба, а зрелищата са ужасни -паникьоса сумати народ!

Efekt 2

Да те питам дали изобщо осъзнаваш, дали имаш право да решаваш или само можеш да изпълняваш? В теб отдавна няма нищо живо като топор си в ръцете на палачи – правите се на палячо и всеки миг живот ви е грабеж и алчност облечени в страхове и един път не постъпихте като мъже. Идва края всеки знае, стадото се разбунтува и вече всеки негодува, а и наказваш ги като трябва – всеки да гладува. Назидание и наказание за стадото за глупостта като това не е съдба, а една огромна лъжа. Балонът ГЕРБ скоро ще се спука и никой не вярва на ни една твоя дума и на хората ти във властта. Така е, малцина знаят, че пътят един – да се изправим всички заедно като един!

Изправи се стадо, изправи се, море от маски площадите ще превземат и не ще оставка те спаси, хората са гневни пастирке това разбери! И няма цвят и пол, и няма възраст и години, а всички ще сме единни. Този път няма да има прошка нито милост на площада!

Аз една овца съм знам, но ти със стадото се подигра като поведе ни към гибел и заколение, съсипа не едно поколение. Съдбата ни е ясна – диктатът тук ще спре или като ще се мре по-добре да е в бран на всичко истинско и свято. Триумфът на стадото е близо или кратко казано краят на един пастирка. Стадото не иска нищо чуждо, а то иска да си защити своето – правата и свободите, правото да съществува, ако трябва ще го отвоюва!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.