Направи си сам – светещи балони

направи-си-сам-светещи-балони

Направи си сам – светещи балони

Балоните са отлично украшение за всеки един празник. Огромното количество цветове, форми и размери ви позволяват да украсите всяко едно помещение и да създадете празнична обстановка. Днес ще ви разкажем една страхотна идея направи си сам украса за всеки един празник или как да удивите гостите си с едни доста по различни балони, а именно светещи и то бързо, лесно и евтино.

Необходими материали:

Efekt 2
  • Балони;
  • 5-10 броя светодиоди (в зависимост от броя на балоните);
  • 5-10 бр. 3 в батерии (в зависимост от броя на балоните);
  • тиксо;

Начин на изработка:

Като за начало залепете всички батерии за “карчетата” а светодиодите, като за целта използвате тиксо. Броят на получените светещи тела трябва да е равен на броя балони, които искате да използвате, за да украсите помещението и да изненадате вашите близки или приятели по повод някакъв празник.

Вземете балоните и сложете всички светодиоди в тях един по един, а след това ги надуйте, като ако желаете те да се “разхождат” из въздуха, тогава ги надуйте с хелий. В зависимост от топа светодиоди и батериите, тези балони ще ви радват от 24 до 48 часа, което е напълно достатъчно за всеки един празник.

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.