Бареков отново лае като гладно куче

“Станишев си позволява да ме нареди в една редица с Борисов и Волен Сидеров и да ме определи за месия, както и да надцени резултатите на БСП на предстоящите европейски избори. Хубаво е да кажа, че Станишев и г-н Борисов се превърнаха в подлоги на ДПС пред годините”. Това заяви преди минути пред ПИК Николай Бареков.

Лидерът на движение “България без цензура” е категоричен: “Единият е зависим от тях във властта, а другият беше докаран на власт от ДПС и през цялото време влизаше в срамни сделки с тази партия. За жалост двете партии – БСП и ГЕРБ през последните 10 години се управляват не от техните партийни централи, съответно “Позитано” 20 и НДК, а от сарая в “Бояна”.

“Само ще напомня, че г-н Станишев, който сега критикува десните в Европейския съюз, въведе плоския данък в България и излъга работещите хора, че ще го премахне”, допълни Бареков.

Efekt 2
Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.