Направи си сам – диван от кутии от шперплат и стар матрак

Разглеждайки списанията за интериорен дизайн, ние често виждаме красиви предложения, чиято цена обаче за нас е непосилна, но и се оказва, че не е нужно да даваме парите си на вятъра, защото можем лесно и сами да осъществим някои идеи. За да си направите това страхотно предложение направи си сам

диван от кутии от шперплат и стар матрак ще са ви необходими доста малко неща, но най-важното е въображението, за да украсите след това новата си придобивка за дома стилно и уютно.

И така, тъй като не всички имате кутии от шперплат, можете лесно да изправите това като за целта ги направите сами или ги поръчате на дърводелец. Следващите стъпки са повече от ясни, така че нека заедно да разгледаме и снимковия материал, за да видим как да осъществим тази страхотна и евтина идея направи си сам диван! 🙂

Efekt 2

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

One comment

  1. Ясно е, че на пазара се предлагат всякакви градински мебели, но сме чували, че да направиш нещо сам носи незаменимо удовлетворение и гордост.