Севернокорейската хибридна война и в България

Севернокорейската хибридна война и в България

Лелята на севернокорейския държавен глава Ким Чен Ун живеела под фалшиво име в Ню Йорк, където била собственик на пункт за химическо чистене, съобщи вестник „Вашингтон пост” от 28.05.2016 г.

Ко Йон-Сук имигрира в САЩ заедно със съпруга си Ри Ган и трите им деца през 1998 година. Ко Йон-Сук била сестра на Ко Йон Хуй, която била съпруга на покойния диктатор Ким Чен Ун, според „Вашингтон пост”.

Лелята и съпругът й били изпратени в Берн/Швейцария през 1990-те, където са се грижили за младия бъдещ диктатор. Според нея най-голямото увлечение на Ким Чен Ун било баскетбола и той дори спял с баскетболната топка.

Efekt 2

Според лелята, Ким Чен Ун е роден през 1984 година, но до сега не се знае официално датата му на раждане. Това означава, че Ким Чен Ун е бил на 27 год., когато пое ръководството на Северна Корея. Досега се предполагаше, че по това време младият ръководител е бил на 33 или 34.

Според „Вашингтон пост” Ко Йон-Сук през 1998 г. се е свързала с американското посолство в Швейцария, при което ЦРУ са им предложили политическо убежище и 200.000 долара, да имигрират в САЩ.

Пред медиите, лелята твърди: „ЦРУ си мислеха, че знаем някакви тайни, но ние не знаехме нищо. Ние само гледахме децата и им помагахме да учат.” Както проститутките обичат да се хвалят, че клиента им заплатил висока цена, но малко преди да им го вкара, свършил. Съпругът ѝ е по-откровен и пред журналистите от „Вашингтон пост” заявява: „Аз вярвам, че ние изживявамеАмериканската мечта.”

Тази новина присъства и във васалните български медии, като например “DarikNews” и “Българска телеграфна агенция” (БТА), но само половината от новината. Според българските медии не се знаело защо лелята е имигрирала в САЩ и не се съобщава за 200.000 долара, които ЦРУ са им предложили, да имигрират.
Източник: aliceswonderland.eu/

Ние от Blife.eu ще добавим, че медиите в България са на държавна хранилка и всяка година се раздават огромни суми като грандове от Американски фондации!

Спонсорират всякакви платени драскачи и се издават много книги, който пак в контролираните от тях средства за книгоразпространение, а у нас се продават и такива като книгата за Президентът ни Плевнелиев пък не се продават !

Ние ще добавим, че Медиите, който са американската хранилка са много повече като прибавим и телевизиите и радиата замърсяването на ефирът става огромно и пропагандата е огромна !

Сега ако добавим и така наречените тролски и елфични войни в социалните мрежи нещата придобиват разрушителни размери !

Сега и Фейсбук, който според вътрешни методики пробутва антируското на преден план и антиамериканското е цензурирано и не достига до хората както и се налагат стотици видове ограничение на актовите Русофили в социалните мрежи, войната става съвсем реална макар и хибридна !

Скъпи читатели, води се война за контролът на Вашето съзнание и повярвайте ни Вие я губите !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.