Потрошенко спря киното

Потрошенко спря киното

Проамериканският президент на Украйна Петро Порошенко накратко наричан от нас Потрошенко подписа закон, съгласно който в Украйна се забранява излъчването на руски филми

Забраната важи за всички руски филми, снимани след 2014 г., както и руски филми, произведени след 1991 г., възхваляващи руските държавни органи. Под забрана попадат художествени филми, телевизионни сериали, телевизионни предавания и програми. Комедии и драми от времето на СССР ще продължават да се гледат в Украйна.

Още през 2015 г. Украйна състави черен списък със 160 руски филми. Киев мотивира забраната като принос за “повишаване нивото на защита на националната сигурност на Украйна в информационната област”.

Efekt 2

Времената, в които съветски и американски филми възпитаваха зрителите на етика и благородство, са анахронизъм от епохата на Студената война. Повечето филми, създадени от началото на 21-то столетие насам, имат някакво вредно въздействие върху психиката на зрителите – онова, за което са финансирани от задкулисни играчи.

Ние от Blife.eu не знаем как Потрушенко ще спре  You Tube и не става ясно в социалните мрежи  !

Но със сигурност там Хибридната война е преминала  действително такава, а на война всички средства са позволени !

У нас също не се показват много Руски филми в ефира, но пък си имаме такива турски сериали за който и в Турция ни завиждат !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.