Сигнал за бомба, а медиите мълчат

Сигнал за бомба, а медиите мълчат

Сигнал за бомба спря бързия влак София – Солун в Благоевград

Сигнал за бомба и пожар спря бързия влак София – Солун на гара Благоевград.

Сигналът е подаден от домашен телефон в София около 17.20 часа. Според сигнала в последния вагон на влака има дим и най-вероятно има бомба, като има и припаднала жена.

Efekt 2

При пристигането на влака на гара Благоевград, той е посрещнат от пожарни коли, полиция и линейки. Дим обаче не се забелязва, съобщи БГНЕС.

Пътниците от последния вагон са свалени от влака, а в композицията се прави проверка от служителите на реда.

След проверка влакът е продължил за Солун, със закъснение 51 минути.
Източник: offnews.bg/

След проверка на вагоните, беше решено пътниците да продължат по маршрута си, като на гарата остана само последният вагон. Полицията извърши първоначален оглед на купетата, но не откри нищо. БДЖ постави лепенки на вратите на вагона. Днес експерти ще правят оглед на вагона !

Ние от Blife.eu: Не е ясно кой и от къде е подаден сигнала, а полицията мълчи по случаят ! Вчера бомба нямаше и да благодарим на Бог за това ! Е скъпи читатели, дали след като правителството ни внесе десетки хиляди камикадзета, утре някой от тях няма да реши да повтори трагедията от гара Буново можем само да се надяваме да не се случи !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.