Вижте Извергът убиец

Вижте Извергът убиец

Почина 94-годишната Емилия Бузова, която беше зверски пребита от крадци в дома си в центъра на Видин

Това съобщи за bTV Милена Нейова, внучка на пострадалата. Бузова е била учител по музика. Възрастната жена беше нападната и пребита в средата на октомври. Разследването на инцидента започнато наново след намесата на нейната внучка – журналист. Първоначално полицаите завеждат преписка за отнемане на одеяло и други вещи при видимо тежко пребита жена. Задържан е само един от извършителите и после е пуснат, защото не били събрани отпечатъци от мястото на престъплението. Сега отново е задържан само един от извършителите, но обвинението срещу него е по-тежко.

Ние от Blife.eu питаме в каква държава живеем “Да преживееш война, следвоенно време, комунизъм, демокрации, преходи и на 94-годишна възраст да те пребие белоградчишки циганин за 30 лева и едно одеяло.” Покровителството на престъпността уби тази жена. Ето какво каза и внучката на мъртвата женица – Не може парите да са мотивация нито за полицията, нито за лекарите, нито за прокуратурата, коментира Нейова. Ние ще си позволим да направим следният коментар:
Нека Господ Бог даде мир на душата на зверски убитата Емилия Бузова и най-тежко възмездие за убиецът и!

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.