НОВИНИ ОТ БЪЛГАРИЯ! “СТИГА ВЕЧЕ”!

НОВИНИ ОТ БЪЛГАРИЯ! "СТИГА ВЕЧЕ"!


Вижте какво публикува на стената си Кирил Стаменов :

28-годишният мъж, Колев е задържан за нещастието, сполетяло 15-годишната Зорница Спасова в Перник и ще бъде обвинен, засега в непредумишлено убийство по невнимание! Зорница чакала автобус 16, когато 28 годишният Колев й нанесъл 13 наранявания с нож по тялото, без личен мотив, по непредпазливост!

15 годишната Зорница Спасова е имала здравословни проблеми, явно, както и Тодор от Враца, загубила е равновесие и Колев се опитал да я задържи да не падне около 13-15 пъти, ама държал нож защото си белел ябълка!

Efekt 2

Мъжът е многократно осъждан – за хулиганство, за унищожаване и повреждане на чуждо имущество, за наркотични вещества и за грабеж. Последното си наказание Колев е изтърпял в затвора Бобов дол. Излязъл е оттам на 23 юли 2013 г. превъзпитан и интегриран в гражданското общество успешно вече цели две години и половина. Засега е задържан, но се надяваме да бъде пуснат под „домашен арест”, докато се забрави този нелеп инцидент. Както виждате, българи, полицията си е свършила работата, сега и прокуратурата и съда ще си свършат своята и всичко е наред! В България всичко е спокойно, а който говори против МВР, застрашава националната сигурност, нареди социоложката-министър Бъчварова! „СТИГА ВЕЧЕ!”, каза жената! Тихо, не коментирайте!

 

ededededdfddf

Ние от Blife.eu ще продължим да следим каква информация истича в социалните мрежи и да ви информираме!

Ние от Blife.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.